Türk kızı Aslı Almanya’nın en güzeli

Güncelleme Tarihi:

Türk kızı Aslı Almanya’nın en güzeli
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2005 02:12

Aachen’de düzenlenen ‘Miss Germany 2005’ güzellik yarışmasında Türk kızı Aslı Bayram, Almanya Güzeli seçildi. Birbirinden güzel 21 rakibini eleyerek tacına kavuşan Aslı, ‘Türk olduğum için daha da gururluyum’ dedi.

ALMANYA’nın Aachen kentinde Eurogress salonunda düzenlenen ‘Miss Germany 2005’ güzellik yarışmasında Ankaralı Bayram Ailesi’nin kızı Aslı Bayram (23) Almanya güzellik kraliçesi seçildi. Yarışmaya Batı Almanya Güzeli olarak katılan Aslı Bayram, birincilik ödülü olarak 50 bin euro, bir pırlanta yüzük ve 2 hafta Çin tatili kazandı. Aslı’nın bir yıl boyunca taşıyacağı elmas taşlarla süslü tacının değeri ise 10 bin Euro. Jüri, Berlin güzeli Angelina Glass’ı ikinci, Saksonya güzeli Claudia Trübenbach’ı da üçüncü seçti.

Frankfurt Goethe Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi Aslı, güzelliği kadar tavırlarıyla da jüriden tam not alırken, yaklaşık 800 davetlinin alkış yağmuruna tutuldu. Karate ve oryantal dans hobileri arasında sayılan genç kız, jürinin sonuçları açıklamasıyla sevinç çığlık-ları attı. Köln doğumlu olan Aslı, bu yıl dü-zenlenecek olan Paris’teki ‘Avrupa Güzellik Yarışması’ ve Bangkok’taki ‘Kainat Güzellik Yarışması’nda Almanya’yı temsil edecek.

EĞİTİMİNİ bırakmayacak

Kızının Almanya güzeli seçilmesini sevinç gözyaşlarıyla karşılayan öğretmen anne Lütfiye Bayram, ‘Kızımın fiziği kadar ruhu da güzeldir. Ona hep destek oldum. O da beni utandırmadı. Güzellik yarışmasına katılmak istediğini söylediğinde karşı çıkmadım. Ama ondan eğitimini aksatmamasını istedim. O da söz verdi. Mutlaka başarılı bir avukat olacak’ dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!