Türk filmi 'M is for Mobile' olumlu eleştiriler aldı

Güncelleme Tarihi:

Türk filmi M is for Mobile olumlu eleştiriler aldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2013 14:31

26 kısa filmden oluşturulacak The ABC's of Death antolojisinin M harfi için düzenlenen yarışmada Türk yönetmen Barış Erdoğan tarafından çekilen M is for Mobile olumlu eleştiriler aldı.

Haberin Devamı

26 farklı yönetmen tarafından çekilen 26 kısa filmlik antolojinin M harfindeki yarışma için yönetmen Barış Erdoğan tarafından çekilen M is for Mobile, 542 film arasında 54. sırada yer alıyor.

The ABC's of Death'in resmi sitesi de bu Türk filmini övgüyle karşıladı: Açıkcası, Barış Erdoğan’ın M is for Mobile adlı kısası bizim beklentilerimizin üstünde bir iş… Tür sinemasına uygun kısa filmler gördüğümüzde, hele de bunu aynı dili konuştuğumuz birileri çekmiş ise çok heyecanlanıyoruz."

Yarışmada kazanan filmi belirlemek için iki aşamalı bir oylama sistemi mevcut. Halk jürisinin yanı sıra, profesyonellerden oluşan bir ikinci jüri de oy verecek. Sıralama sonunda kazanan film ABC's of Deathantolojisinin M harfindeki film olarak yer alacak.

Barış Erdoğan kimdir

1974 yılında Ankara’da doğdu. Antalya Lisesi’nde okuduktan sonra Anadolu Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümünden mezun oldu. Televizyon sektörüne adımını 1998 yılında Taylan Biraderler’in yönettiği Sır Dosyası dizisinde yönetmen asistanlığı yaparak attı .Bir dönem reklam setlerinde kamera asistanlığı yaptıktan sonra televizyon dizileri için senaryo yazmaya başladı. 2002 yılından itibaren Rüya İşçileri senaryo grubu dahilinde bir çok televizyon dizisinin senaryo yazımında çalıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!