Turist kıza tecavüzle suçlanan garson kışlada çıktı

Güncelleme Tarihi:

Turist kıza tecavüzle suçlanan garson kışlada çıktı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2007 11:31

ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde, Norveçli 15 yaşındaki H.H.'nin tatilini geçirdiği otelde ilişkiye girdiği garson 20 yaşındaki R.K.'nın, kendisine tecavüz ederek vajinasının yırtılmasına neden olduğunu iddia etmesi üzerine başlatılan soruşturma sürüyor. H.H.'ye tecavüzle suçlanan Batmanlı R.K.'nın olayın hemen ardından memleketine gittikten kısa süre sonra vatani görevini yapmak üzere Balıkesir'de birliğine teslim olduğu ortaya çıktı.

Haberin Devamı

3 hafta önce ailesiyle birlikte tatil için Alanya'ya gelen Norveçli H.H., yerleştikleri otelde garson olarak çalışan R.K.'yla arkadaş oldu ve iddiaya göre gece geç saatlerde plajda cinsel ilişkiye girdi. H.H., kanamalarının artması üzerine aynı otelde kalan kız arkadaşıyla özel bir hastaneye giderek muayene oldu. H.H., doktorun kızlık zarının delindiği, vajinasının da aşırı zorlanma nedeniyle yırtıldığını belirtip kanamaların durması için mutlaka ameliyat olması gerektiğini söylemesi üzerine telaşa kapıldı.

3 hafta boyunca sakladığı olayı ameliyat sözkonusu olduğu için anlatmak zorunda kalan Norveçli kızın ailesi, duyduklarının şokunu atlatır atlatmaz soluğu poliste aldı. H.H.'nin ailesi, Alanya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'nde, kızlarına tecavüz ettiği iddiasıyla garson R.K.'den şikayetçi oldu. H.H. de Alanya Adliyesi'nde savcıya ifade verdi.

Haberin Devamı

Olaydan sonra çalıştığı otelden ayrılan R.K. ise izini kaybettirdi. Polisin her yerde aradığı R.K.'nin memleketi Batman'a döndükten kısa bir süre sonra vatani görevini yapmak üzere Balıkesir'deki askeri birliğine teslim olduğu ortaya çıktı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!