Trenden atlayan astsubay öldü

Güncelleme Tarihi:

Trenden atlayan astsubay öldü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2010 17:50

İZMİR’in Torbalı İlçesi’nde, yanlışlıkla bindiği trenden hareket halindeyken atlayan 28 yaşındaki Hava Astsubay Üstçavuş Gökmen Yazer, bacağının kopması sonucu kan kaybından yaşamını yitirdi.

Haberin Devamı

Torbalı’da oturan Hava Astsubay Üstçavuş Gökmen Yazer, dün saat 07.10'da görev yeri olan Gaziemir 3'üncü Kara Havacılık Alayı’na gitmek için gara geldi. Torbalı Garı’nda Gaziemir yerine yanlışlıkla Ödemiş’e giden trene binen astsubay Yazer, işe geç kalacağını düşünerek bir anda paniğe kapıldı. Hemzemin geçitte yavaşlayan trenden atlayan astsubay Yazer, bir anda dengesini kaybetti. Trenin altına giren astsubay Yazer’in sağ bacağı koptu. Astsubay Gökmen Yazer, çağrılan ambulans helikopterle İzmir’deki Yeşilyurt Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken kan kaybından yolda yaşamını yitirdi.

20 GÜN SONRA EVLENECEKTİ

Göreve gitmek için evinden çıkan genç astsubayın acı ölümü ailesini üzüntüye boğdu. 50 yaşındaki annne Elmas Yazer ve babası 52 yaşındaki Mustafa Yazer sinir krizi geçirdi. Yazer ailesinin evine giden Alay Komutanı Albay Metin Turan acılı anne ve babayı teselli etmeye çalıştı.

Haberin Devamı

1 ay önce Şırnak'tan Gaziemir'e tayin olan astsubay Yazer'in 6 aylık nişanlı olduğu ve 20 gün sonra da nişanlısı Emel Yıldız ile evleneceği öğrenildi. Şehit Gökmen Yazer, Kuşçuburun Mahallesi'nde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!