Tren otomobile çarptı: 2 ölü

Güncelleme Tarihi:

Tren otomobile çarptı: 2 ölü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2011 09:12

Malatya merkeze Bağlı Dilek Beldesi’nde bugün saat 08.45’de tren hemzemin geçitte bir otomobile çarptı. Çarpışma sırasında otomobilde bulunan bir baba ile okula götürdüğü ilköğretim öğrencisi kızı hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Kaza, merkez Çarmuzu Mahallesi Kayalık Mevkii’ndeki hemzemin geçitte bugün 08.45’de meydana geldi. İnönü Üniversitesi’nde hizmetli, Hacı Kılıç (40) evden ilköğretim okulu öğrencisi 12 yaşındaki kızı Ayşegül Kılıç’ı da alarak otomobiliyle çıktı. Kılıç, kızı Ayşegül’ü Kaynarca İlköğretim Okulu’na bırakmak için hemzemin geçitten geçtiği sırada, Sivas yönünden kente gelen hızla gelen taş yüklü yük trenini fark etmedi. Hacı Kılıç son anda fark ettiği treni görünce paniğe kapılırken aracın tren altında kalarak yaklaşık 100 metre sürüklenmesini önleyemedi.

Metal yığınına dönen otomobilde bulunan Hacı Kılıç ve kızı Ayşegül Kılıç çevredekilerin yardımıyla hemen çıkarıldı. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri trenin altında sürüklenen otomobilde bulunan baba kızın öldüğünü tespit etti. Kaza yerine gelen nöbetçi savcının incelemeleri ardından Hacı Kılıç ve kızı Ayşegül Kılıç’ın cesetleri otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Acı haberi duyan yakınları ise olay yerine gelerek sinir krizleri geçirdi. Trenin makinisti gözaltına alınırken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!