‘Travesti olduğunu parmaktan anladım’

Güncelleme Tarihi:

‘Travesti olduğunu parmaktan anladım’
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2012 00:00

İstanbul’da, internetten tanışıp para karşılığı cinsel ilişki için anlaştığı ‘Nicol Libra’ rumuzlu Nihat Kurt’u öldürmekten yargılanan Fesih Demirhan, kendisini, “Kadın sandım. Travesti olduğunu el sıkışınca kalın parmaklarından anladım” diyerek savundu.

Haberin Devamı

BAŞAKŞEHİR’de, kadın sandığı Nihat Kurt’u (41) iddiaya göre travesti olduğunu anlayınca öldüren Fesih Demirhan (30) hakkında “Kasten öldürme” suçundan ömür boyu, “Hırsızlık”tan 7 yıl hapis istemiyle dava açıldı. Sanığın yargılanmasına önümüzdeki günlerde Bakırköy 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde başlanacak. İddiaya göre, fırıncılık yapan, evli ve 3 çocuk babası Fesih Demirhan, geçen yıl eylül ayında internetten tanıştığı “Nicol Libra” rumuzlu, Çağla adını kullanan Kurt’la 150 lira karşılığında cinsel ilişkiye girmek için Başakşehir’deki evine gitti. Demirhan, kadın sandığı “Nicol Libra”nın travesti olduğunu öğrenince ilişkiye girmekten vazgeçti, çıkan tartışmada Kurt’u 21 yerinden bıçaklayarak öldürüp, evdeki dizüstü bilgisayarı ve cep telefonunun alarak kaçtı. Şüpheli, 7 ay sonra yakalandı.

‘Parmaklarından anladım’

Demirhan yakalandıktan sonra şu iddialarda bulundu: “Evine gittiğimde kapı açıktı. ‘Hoş geldin’ diye elini uzattı. O zaman yüzünü gördüm ve tokalaşırken de parmaklarının kalınlığı nedeniyle travesti olduğunu anladım. Yanıma oturup samimi hareketler yapmaya başladı. Ben de ‘Kusura bakma sizi bayan zannederek buraya geldim. Hemcinslerimle ilişkiye girmem. Ben gidiyorum’ dedim. Bunun üzerine ‘Bayanlara taş çıkarırım’ diyerek yanağımdan makas aldı. Ayağa kalkınca beni sağ kolumdan sert bir şekilde tutarak küfür etti. ‘Buraya kadar geldiysen ya ilişkiye girersin ya da paramı verirsin’ diye bağırdı.”

‘Kafa attı’

“Para vermeyeceğimi söyleyince boynumu sıkarak tutmaya başladı. Sonra kafa attı. Burnumdan kan geldi. Kapıya koştum ama kilitliydi. Elinde bıçakla geldi. Kolumdan yaralandım. Ben de ona tekme attım. Bıçak elinden düşünce kaptım. ‘Seni öldüreceğim’ diyerek salonda bir şey aramaya başladı. Silah arıyor zannederek korktum. Boğuşmaya başladık. Bıçak neresine değdi bilmiyorum ama sersemlemiş gibiydi. ‘Ben gidiyorum’ deyince kapıya koştu ve önümde durdu. ‘Seni bırakmam’ dedi. Sonra da yere yığıldı. Ölmemişti, nefes alıyordu. Cep telefonu ve bilgisayarı kayda alındığım korkusuyla yanımda götürdüm. 45 gün sonra da hurdacıya sattım.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!