Trakya' nın En Büyük 1. Konut Projesi başladı

Güncelleme Tarihi:

Trakya nın En Büyük 1. Konut Projesi başladı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2008 13:40

Mimart Yapı' nın Çorlu'da inşa edeceği, 1.702 daireden oluşan Armada City Projesi'nin temel atma töreni 15 Ekim'de gerçekleşti.

Haberin Devamı

Mimart Yapı tarafından Çorlu'da inşa ediliyor olan Armada City Projesi'nin inşaatı, 15 Ekim'de gerçekleştirilen temel atma töreni ve tanıtım organizasyonu ile start aldı.

Mimart Yapı Yönetim Kurulu ile üst düzey yöneticilerinin ev sahipliğini yaptığı törene Tekirdağ ve Çorlu protokolü, iş adamları ve çok sayıda Çorlu'lu katıldı.

Armada City Satış Ofisi'nin bulunduğu alanda gerçekleştirilen organizasyonda konuklara tüm detaylarıyla tanıtılan Armada City Projesi, açılışa özel sürpriz satış olanaklarıyla ilgi gördü.

106.126m2 alan üzerinde, zemin+11 katlı 37 blokta toplam 1.702 daireden oluşan .etabında ise 720 konut yer alıyor.

Hemen yanında 24.000 m2 alan üzerine projelendirme süreci devam eden; Alışveriş Merkezi, Otel ve Hastane kompleksinden oluşması planlanan ticari alanıyla birlikte Armada City' nin Trakya'nın yüksek yaşam tercihlerinin buluşma noktası olacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Haberin Devamı

LOKASYON VE ÇEVRE ÖZELLİKLERİ

Armada City, İstanbul'a doğru büyüyen Çorlu'nun ORİON ve KİPA gibi gözde alışveriş merkezlerinin odaklandığı, ticari ve sosyal hayatın yoğun olarak yaşandığı Omurtak Caddesi'ne yürüme mesafesinde yer alıyor.

Projenin batı kısmının tamamında yer alan ve Omurtak Caddesi'yle bağlantısını sağlayan Sokullu Mehmet Paşa Bulvarı,  Armada City'e ulaşımı son derece kolaylaştırmakta. Bulvarın batısında ise 1 adet ilköğretim okulu (Atakent İlköğretim Okulu), 1 adet devlet hastanesine bağlı fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi ile diş tedavi ünitesi ve ayrıca poliklinik hizmeti veren bir de sağlık ocağı mevcut.

TRAKYA' NIN EN BÜYÜK 1. PROJESİ

Armada City Trakya'nın en büyük 1. yaşam projesi. 106.126m2 konut alanında 1.702 adet konut sayısı ve 24.000m2 ticari alanıyla Trakya'nın en büyüğü. Konut alanının %81'i açık alan. Armada City sunduğu geniş yeşil alanları ve detaycı peyzaj düzenlemesi ile de Trakya'nın en zengin ve ferah sosyal aktivite alanlarına sahip.

Detaylı bilgi için: www.armadacity.com

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!