Trafik röportajı sırasında naklen ‘trafik terörü’

Güncelleme Tarihi:

Trafik röportajı sırasında naklen ‘trafik terörü’
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2007 12:32

ADANA’da yerel televizyon ekibi, kentin trafik sorunuyla ilgili sokak röportajı yaparken, bulundukları durakta halk otobüsü muavinlerinin tekme tokat kavgasına şahit oldu. TV muhabiri, kavgayı görünce röportajı kesip, mikrofonda kavgayı anlattı.

Haberin Devamı

Yerel Kanal A Televizyonu’nun ‘Sokağın Sesi’ programı için ‘Adana’da trafik sorunu’ konusunu işleyen muhabir Kenan Türkart ve kameraman Umut Yüzer, trafiğin en yoğun olduğu İnönü Parkı çevresindeki duraklarda halkla röportaj yapmaya başladı. Vatandaşlar röportaj sırasında bitmeyen metro, yıkılıp tekrar inşa edilen köprüler ve toplu taşıma araçlarının kural ihlali yüzünden trafiğin sıkıştığını anlatırken, bu sırada durakta aynı hatta yolcu taşıyan 2 halk otobüsünün muavinleri yolcu alma yüzünden kavga etmeye başladı. Tekme tokat birbirine giren muavinlerin kavgası, durak görevlileri ve şoförlerin de katılmasıyla büyüdü.
Bunun üzerine kamereman kamerayı kavga edenlere çevirirken, muhabir Türkart da mikrofonda kavgayı anlatmaya başladı Yüzer ve Türkart, bu sırada diğer otobüslerin şoförlerince engellenmek istendi. Polisin gelmesi ile sona eren kavga sonrası trafik röportajlarına kaldığı yerden devam edildi. Vatandaşlar, “Bu görüntüler söze gerek bırakmadı. Adana’da trafik nedense böyle işliyor” diyerek tepkilerini dile getirdi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!