Trafik canavarları

Güncelleme Tarihi:

Trafik canavarları
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 1998 00:00

Haberin Devamı

Öldürdü ve kaçtı

Bahçeşehir'de sollamaya kalktığı servis minibüsünü, karşı yönden gelen otomobilden kaçmak için sıkıştıran kamyon, bir kişinin ölümüne üç kişinin yaralanmasına neden oldu. Kimliği belirlenen kamyon şoförü kazadan sonra kayıplara karıştı.

Kaza önceki gece 21.00'da Bahçeşehir yan yolda meydana geldi. 34 TB 4543 plakalı kamyon, Kanat Tekstil'de çalışan işçileri taşıyan Ergülü Alagözoğlu'nun kullandığı 34 VEB 14 plakalı aracı sollamak istedi. Kamyon şoförü karşıdan gelen otomobili son anda farkedince direksiyona sağ tarafa kırdı. Sağındaki minibüsü bariyerlere sıkıştıran kamyon bir süre sonra durdu. Kazada ağır yaralanan servis sürücüsü Alagözoğlu, kaldırıldığı Halkalı Kent Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Hafif yaralı servis yolcularından Orhan Şirin, Salih Sarak, Altun Mertoğlu tedavi altına alındı. Kazadan sonra kaçan kamyon şoförü aranıyor.

Yarışırken direğe çıktı

Kadıköy, Bağdat Caddesi'nde lüks otomobilleri ile yarış yapan gençlerden Ali Osman Şadoğlu'nun (19) kullandığı BMW marka otomobil yoldan çıkarak elektrik direğine çarptı. Şadoğlu hafif yaralanırken sağ koltukta oturan ve araç içinde sıkışan Tolga Çetin (24) itfaiyenin bir buçuk saatlik çabası sonunda kurtarılabildi.

Önceki gece saat 21.30'da meydana gelen olayda, yarışa giren son model iki BMW'den biri Selamiçeşme trafik ışıklarında Şadoğlu'nun kullandığı otomobili sıkıştırdı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden Şadoğlu, yol kenarındaki elektrik direğine çarptı. Kazadan sonra Şadoğlu SSK Göztepe Hastanesi'nde, sıkıştığı araçtan itfaiye tarafından kurtarılan Çetin ise Haydarpaşa Numune Hastanesi'nde tedavi altına alındı. İki gencin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!