Trabzonspor Rabotnicki maçı hangi kanalda saat kaçta? CANLI İZLE

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspor Rabotnicki maçı hangi kanalda saat kaçta CANLI İZLE
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2015 15:42

Trabzonspor Rabotnicki maçı hangi kanalda oynanacak. UEFA Avrupa Ligi 3.ön eleme turunda karşılaşacak olan Trabzonspor Rabotnicki maçı saat kaçta başlıyor.

Haberin Devamı

Trabzonspor Rabotnicki maçı ile Avrupa Ligi heyecanı bu akşam devam ediyor. Trabzonspor Rabotnicki maçı hangi kanalda ve saat kaçta olacak.

Trabzonspor, yaşadığı krizli saatlerin ardından bugün tekrar futbol atmosferine dönüyor... Bordo-Mavililer, UEFA Kupası 3. ön eleme turu ilk maçında Makedonya deplasmanında Rabotnicki ile kozlarını paylaşacak. Geçtiğimiz sezon kendi ligini 2. sırada bitirerek UEFA Avrupa Ligi’nde ön eleme oynama hakkı kazanan Rabotnicki, 1. ve 2. ön eleme turlarında özellikle kendi sahasında aldığı sonuçlarla fark yarattı.

Rakiplerine iç sahada 5 gol atıp kalesinde hiç gol görmeyen Makedon temsilcisi, 2 deplasmanını ise 1-0’lık skorlarla kaybetti. Bir önceki turda Lüksemburg temsilcisi Differrange’ı hem Trabzon hem de deplasmanda mağlup eden Bordo-Mavililer, ilk maçta alacağı avantajlı skorla Trabzon’a dönmekte kararlı. Karadeniz ekibinde Onur Kıvrak’ın yerine kaleci İbrahim’in ve yeni transfer Cavanda’nın ilk 11’de sahaya çıkması bekleniyor.

Haberin Devamı

Trabzonspor Rabotnicki maçı hangi kanalda saat kaçta CANLI İZLE

TRABZONSPOR RABOTNİCKİ MAÇI SAAT KAÇTA

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Trabzonspor bugün (30 Temmuz) Makedon Rabotnicki'ye konuk olacak. Üsküp'teki Nacionalna Arena Filip II Makedonski Stadı'nda TSİ 21.00'de başlayacak olan karşılaşma TRT1 tarafından canlı olarak yayınlanacak.

SHOTA ARVELADZE MAÇ ÖNCESİ AÇIKLAMA YAPTI

Trabzonspor’un UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme ilk maçında deplasmanda Rabotnicki ile oynayacağı maç öncesinde bordo-mavili takımın teknik direktörü Shota Arveladze ve futbolcu Uğur Demirok, Nacionalna Arena Filip II Stadyumu’nda basın toplantısı düzenledi. Amaçlarının turu geçmek olduğunu belirten Shota Arveladze, “Rakibin iyi olduğunu söyleyebilirim. Top ayağına yakışan, iyi top oynayan, kontrataklara çıkan, agresif bir takım. Geriden pas kullanan, özellikle içerideki maçlarda iyi oynayan bir takım seyrettik. Güzel bir maç bekliyor bizi” dedi.

Haberin Devamı

ONUR KIVRAK KADRO DIŞI

Trabzonspor’da kadro dışı bırakılan Onur Kıvrak’ın yerine kaleci İbrahim’in oynaması ve yeni transferlerinde sahada olması bekleniyor.

SHOTA; "TAKIMIN BAŞINDAYIM"

Trabzonspor Teknik Direktörü Shota Arveladze, istifa ettiği iddiaları üzerine, “İstifa etmedim. Takımın başındayım ” dese de Gürcü teknik adamın, Rabotnicki maçı sonrası durum değerlendirmesi yaparak karar vereceği iddia edildi.

FK Rabotnicki tarihi

BAKMADAN GEÇME!