Trabzon'da casus üssü gibi fuhuş oteli

Güncelleme Tarihi:

Trabzonda casus üssü gibi fuhuş oteli
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2016 11:55

Trabzon'da düzenlenen operasyonda yasa dışı yollardan yurda girerek fuhuş yaptıkları iddia edilen yabancı uyruklu 16 kadın yakalandı. Kadınların çalıştırıldıkları otel ise gizli bölmelerle doluydu.

Haberin Devamı

Bir istihbaratı değerlendiren İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği ekipleri, kaçak yollardan yurda giren bazı kadınların, Çömlekçi Mahallesi'ndeki otellerde fuhuş yaptığını belirledi.



Bunun üzerine 8 otele operasyon düzenlendi. Binalardan birinde ise polisi bile şaşırtan gizli bölmeler olduğu ortaya çıktı. Binanın akla gelen, gelmeyen her yerinden kadınlar çıktı. Polis kadınları tek tek buldu.

Binada pasaportlarına el konulan Rus uyruklu kadınlar fuhuş batağına sürükleniyordu. Ekipler oteli ablukaya aldı, ardından da baskın yaptı. Ancak otelde kimse yoktu. Araştırmalarını sürdüren ekipler binada benzeri ancak casus filmlerinde olabilecek gizli bölmelerle karşılaştı. Örneğin; aynanın arkasına gizlenmiş saklı oda. Otelin bacasında bile kadınların saklandığı gizli bir bölge vardı.

Kaçmak için çatı aralarına saklanan, fuhuş yaptıkları öne sürülen yabancı uyruklu 16 kadını gözaltına aldı. Hastanede sağlık kontrolünden geçirilen kadınlardan 4'ünün frengi, 3'ününün Hepatit C hastası olduğu, 2'sinin de farklı cinsel hastalıklar taşıdığı tespit edildi. Kadınların fuhuşa zorlandıkları otel ise kapatıldı. Show Haber

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!