Trabzon’da hırsızlık operasyonu

Güncelleme Tarihi:

Trabzon’da hırsızlık operasyonu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2009 16:35

TRABZON ve çevre illerde birçok hırsızlık olayına karışan 3 kişi, Akçaabat İlçesi'nde polis ve jandarmanın ortak operasyonu ile yakalandı.

Beşirli semtinde dün saat 10.00 sıralarında hırsızlık için bir eve giren 3 kişi, ihbar üzerine olay yerine gelen polisleri görünce havaya bir el ateş ederek kaçtı. 34 KMN 56 plakalı gri renkli minibüsle polis ekiplerinin ‘dur’ ihtarına rağmen kaçmayı sürdüren kişiler, ekipleri atlatti.
Minibüsü Derecik Beldesi’nde bıraktıkları öğrenilen 3 kişi daha sonra bir taksiyle Akçaabat İlçesi'ne döndü. Polis ve jandarma tarafından düzenlenen ortak operasyonda taksideki 3 kişiyi gözaltına aldı. Şüphelilerin üzerinde yapılan aramada 9 mm. çapında 2 tabanca, 93 mermi ile 83 parça pırlanta ve altından oluşan ziynet eşyası, 2 bin TL ve iki sahte kimlik ele geçirildi.

Trabzon, Rize, Giresun ve Ordu’da çeşitli hırsızlık olayına karıştıkları belirlenen 34 yaşındaki İ.Ö., 25 yaşındaki M.K. ve 30 yaşındaki M.A. sevk edildikleri Akçaabat Adliyesi’nde nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Trabzon Bahçecik Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!