Torunlarının gözü önünde beş kurşun

Güncelleme Tarihi:

Torunlarının gözü önünde beş kurşun
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2011 00:00

GAZİANTEP’te eşinden 6 ay önce ayrılarak 7 çocuğuyla birlikte Gündoğdu Mahallesi’ndeki evinde yaşayan Adile Erzurumlu (41), dün henüz belirlenemeyen bir nedenle babası Mehmet Erzurumlu (66) ile tartıştı. Baba Erzurumlu, tartışma sırasında, torunlarının gözü önünde tabancayla kızının yüzüne bir el ateş etti.

Küçük çocuklar komşuya sığınırken, Adile Erzurumlu, 16 yaşındaki oğlunun yardımıyla dışarı kaçtı. Ancak Mehmet Erzurumlu, peşlerinden koşarak sokak ortasında kızına kurşun yağdırdı. Vücuduna 5 kurşun isabet eden Adile Erzurumlu, olay yerinde hayatını kaybetti. Gözaltına alınan Mehmet Erzurumlu, polisteki ilk ifadesinde “Namus meselesi yüzünden öldürdüm” dedi. Adile
Erzurumlu’nun 1 ve 3 yaşındaki kardeşleriyle komşusuna sığınan 12 yaşındaki kızı, olayı şöyle anlattı: “Dedem eve geldi, anneme bağırdı sonra da silahını çekip vurdu. Ağabeyim hastaneye götürmek için dışarı çıkardı, ama dedem arkalarından giderek annemi öldürdü.”

Ağlatan bakış

Adile Erzurumlu’nun çocuklarını komşuları teselli etmeye çalıştı. 1 yaşındaki kızının elinde biberonla ablasının kucağında şaşkın bakışları çevredekileri duygulandırdı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!