Torbalı'da zincirleme kaza: 11 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Torbalıda zincirleme kaza: 11 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2010 14:39

İZMİR'in Torbalı İlçesi'nde, sabah saatlerinde etkili olan yoğun sis nedeniyle 5 aracın birbirine girdiği zincirleme kazada 11 kişi yaralandı.

Kaza, bugün saat 07.10 sıralarında İzmir- Aydın karayolunun Torbalı yakınlarındaki Subaşı Mevkii’nde meydana geldi. Ersin Gülçek (34) yönetimindeki Tire'de faaliyet gösteren Korean Tobacco’nun Güney Koreli yetkililerini taşıyan 34 FP 1382 plakalı otomobil, önünde giden Ahmet Yıldırım yönetimindeki 35 S 95138 plakalı İngiliz BAT sigara fabrikasının servis aracını sollamaya çalışırken kontrolden çıktı.

Otomobil, karşı yönden gelen Hakkı Çavaş’ın (30) kullandığı 35 M 2615 plakalı kamyonetle kafa kafaya çarpıştı. Servis aracının da devrildiği kazaya, daha sonra etkili olan sis nedeniyle yolu göremeyen Levent Kocabıyık yönetimindeki 34 FP 7009 plakalı otomobil ve Ali Göç'ün kullandığı 35 YN 518 plakalı kamyonet de karıştı. 2 aracın sürücüleri sis yüzünden göremedikleri çarpışan 3 araca çarptı.
5 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında, sürücülerden Ersin Gülçek, yanındaki Güney Koreli Wan Woonkimink (48), Kore asıllı Türk vatandaşı Mustafa Kim (65), diğer sürücü Levent Kocabıyık, beraberindeki Musa Kocabaş (30), Metin Kayalıoğlu (34) ve Ümit Çağın (36) ile sigara fabrikası servisindeki yolculardan Aziz Şahin (32), kamyonet sürücüsü Ali Göç, diğer kamyonet sürücüsü Hakkı Çavaş ve yanındaki Ali Turgut (65) yaralandı. Yaralılar Torbalı ve Tire’deki hastanelerde tedaviye alındı. Hayati tehlikesi bulunan Mustafa Kim helikopterle İzmir’deki Yeşilyurt Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Aziz Şahin'in ise sol el baş parmağının koptuğu, operasyona alındığı ifade edildi.

Araç hurdalığına dönen İzmir- Aydın Karayolu bir süre trafiğe kapandı. Yoğun sis sürücülere zor anlar yaşatmaya devam etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!