Topaloğlu’na kızıp kurşunladık

Güncelleme Tarihi:

Topaloğlu’na kızıp kurşunladık
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 1998 00:00

Haberin Devamı

Önceki gün Prestij Müzik'i kurşun yağmuruna tutan 4 saldırgan yakalandı. Barış Plak'ın ortaklarından olan Ramazan Güney, ‘‘Hilmi Topaloğlu yüzüme telefonu kapatınca çok sinirlendim, gidip kurşunladık’’ dedi.

Ünlü sanatçı Mahsun Kırmızıgül'ün de ortakları arasında yer aldığı Prestij Müzik A.Ş.'yi önceki gün kurşun yağmuruna tutarak şirketin Muhasebe Müdürü İsmail Recai Şen'i yaraladıkları gerekçesiyle Barış Plak'ın ortaklarından Ramazan Güney, Hacı Ela ve adamları Hayri Akan ile Süleyman Kılıç gözaltına alındı. Güney’in, Kırmızıgül'ün ortağı Hilmi Topaloğlu'nun yüzüne telefonu kapatmasına kızarak bu işi yaptığını söylediği bildirildi. Güney, Antalya'daki Vanlılar Gecesi için Hilmi Topaloğlu'nu telefonla aradığını belirterek, ‘‘Mahsun Kırmızıgül gelsin şarkı söylesin, parası neyse vereceğiz dedim. Bunun üzerine Topaloğlu, Sen kim oluyorsun da organizatörlüğe soyunuyorsun' deyip telefonu yüzüme kapattı. Bunun üzerine gidip kurşunladım’’ dedi.

Kırmızıgül’ün Barış Plak ile bir kaset yapmak üzere sözleştiği, ancak daha sonra bu işten vazgeçmesi nedeniyle olayın meydana geldiği de iddia edildi. Kırmızıgül ise yakalanan kişileri tanımadığını söyledi. Barış Müzik'le altı yıl önce bir albüm yaptığını ve albüm az sattığı için bu şirket tarafından kendisine bir daha albüm yapılmadığını belirten Kırmızıgül, ‘‘Kurşunlamayla ilgili olarak Barış Müzik'in adamları olduğu söylenen bazı kişilerin yakalandığını ben de duydum. Ama Barış Müzik'in bu olayla inşallah bir ilgisi çıkmaz. Çünkü onlar benim hemşerim. Onlar da ben de Diyarbakırlı’yız ve Zaza'yız. Ben inanıyorum ki, hemşerim bana kurşun sıkmaz. Ayrıca onlarla hiçbir alışverişimiz yok ki...’’ dedi.

Yüzüme telefonu kapatınca çok kızdım

Barış Plak'ın ortaklarından olan saldırgan Ramazan Güney, ''Vanlılar Gecesi için Topaloğlu'nu arayıp, ‘Mahsun Kırmızıgül gelsin şarkı söylesin, parası neyse vereceğiz’ dedim. Topaloğlu, ‘Sen kim oluyorsun’ deyip telefonu yüzüme kapattı. Çok kızdım, gidip kurşunladık’’ dedi. Güney’le birlikte Hacı Ela ve iki adamı daha yakalandı.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!