TOKİ indirimli konut başvurusu ne zaman başlıyor?

Güncelleme Tarihi:

TOKİ indirimli konut başvurusu ne zaman başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2018 15:49

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yönelik her yıl yapılan indirim kampanyasının bu yıl ikincisi yapılacak. . İndirimden, bütün borç bakiyesini kapatamayacak vatandaşlar da yararlanabilecek Peki, TOKİ indirimli konut başvurusu ne zaman başlıyor?

Haberin Devamı

TOKİ’nin indirimli konut kampanyasından yararlanmak isteyenler, 21 Eylül-18 Ekim döneminde ilgili bankaya başvuruda bulunabilecek. Kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşlarımızın son başvuru tarihine kadar başvurularını yapması gerekir. Bu tarihten sonra yapılacak borç kapatmalarında söz konusu indirim oranından yararlanılması mümkün olmayacak

İNDİRİM KONUTLARDAN KİMLER YARARLANABİLECEK?

Kampanyamızdan satışları 2017 yılı Haziran ayı sonuna kadar gerçekleştirilmiş ve geri ödeme taksiti 2017 yılı Haziran ayı sonuna kadar başlamış olan konut ve iş yerleri sahipleri yararlanacak.

İndirimden, bütün borç bakiyesini kapatamayacak vatandaşlar da yararlanabilecek. Bu durumdaki vatandaşlar, kalan borç bakiyesinin yüzde 25’inden az olmamak şartıyla yaptıkları ödemelerde, yüzde 24 indirime hak kazanacak.

İndirim uygulaması kapsamına alınan projelerdeki konut ve iş yeri alıcılarının başvuru tarihi itibarıyla TOKİ'ye ödemekle yükümlü oldukları aidat, emlak vergisi gibi herhangi bir borcunun bulunmaması gerekiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!