Titanların Savaşı'nda bir Türk

Güncelleme Tarihi:

Titanların Savaşında bir Türk
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2010 15:06

Fragmanı yayınlanır yayınlanmaz fantastik macera türünde film sevenleri heyecan içine sokan yeni '300 Spartalı' ve 'Avatar' olarak söz edilen bu film nihayet 2 Nisan'da 3boyutlu olarak vizyona giriyor.

Haberin Devamı

TİTANLARIN SAVAŞI FİLMİNDEN FOTOĞRAFLAR

 

FİLMİN FRAGMANI

/images/100/0x0/55ea7381f018fbb8f880cf6b

 

Uzun zamandır filmlerinde mitolojiden beslenmeyen Hollywood sineması konu sıkıntı çekmiş olacak ki Yunanlıların tarihine bir el attılar. Görsel efekleri yoğun savaş sahneleriyle göz dolduran “Clash of the Titans" yani Titanların Savaşı’nda Perseus’u canlandıran "Avatar"ın yıldızı Sam Worthington oynuyor. Filmde Ares’i ise Tamer Hassan canlandırıyor.

 

Transporter 2 ve The Incredible Hulk gibi filmlerin yönetmeni Louis Leterrier’in yönettiği filmde, Sam Worthington’un yanı sıra, tanrıların kralı Zeus’u Liam Neeson, yeraltı tanrısını Ralph Fiennes ile Perseus’un manevi rehberi rolünde de Gemma Arterton yer alıyor.

 

Haberin Devamı

FİLMDE BİR KIBRIS TÜRKÜ

/images/100/0x0/55ea7381f018fbb8f880cf6d
/images/100/0x0/55ea7381f018fbb8f880cf6f

 

Fakat bu yıldızlar geçidi arasında bir isim dikkatleri üzerine çekiyor. Baş Tanrı Zeus ile Hera'nın oğlu olan Ares’i filmde Tamer Hassan canlandırıyor. Peki, ismi ve soyadı bize bir hayli yakın gelen Tamer Hassan kimdir? Kıbrıs Türkü, Londra doğumlu İngiliz oyuncu olam Tamer, Batman Begins, The Football Factory, City Rats, The Business gibi filmlerde rol almış, kariyerine emin adımlarla devam ediyor. Eski boksör olan oyuncu ciddi bir sakatlıktan sonra oyunculuğun yanı sıra Londra’da bir restoran ve gece kulübü isletmeciliği de yapmakta.

 

TAMER HASSAN FOTOĞRAFLARI

 

Haberin Devamı

/images/100/0x0/55ea7381f018fbb8f880cf71
Filmin konusu;

Nihai güç için süren mücadele, insanları krallara karşı ve kralları da tanrılara karşı kışkırtmaktadır. Diğer taraftan, tanrılar arasındaki savaş da dünyayı yok edebilecek güçtedir. Bir tanrı olarak doğmuş, ancak insan gibi yetiştirilmiş olan Perseus (Sam Worthington), ailesini yeraltı dünyasının kinci tanrısı Hades (Ralph Fiennes)e karşı korumak konusunda çaresizdir. Kaybedecek hiçbir şeyi kalmayan Perseus, Zeus (Liam Neeson)un güçlerini ele geçirebilecek ve dünyaya cehennemi yaşatabilecek Hadese karşı, çok tehlikeli bir görevi yönetmeye gönüllü olur. Şeytanlarla ve korkunç canavarlarla olan savaşı kazanmanın tek yolu tanrı olarak güçlerini kabul etmek ve kendi kaderini çizmektir.

  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!