Titancılar’a 10 yıl sonra tahliye

Güncelleme Tarihi:

Titancılar’a 10 yıl sonra tahliye
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2008 00:00

Titan saadet zinciri vasıtasıyla, yalan beyanlarda bulunarak 143 kişiyi dolandırdıkları gerekçesiyle Eskişehir H Tipi Kapalı Cezaevi’nde 10 yıl hapis yatan Titancılar tahliye edildi.

Ankara ve Kadıköy asliye ceza mahkemelerince 25’er yıl hapis cezasına çarptırılan, daha sonra çıkan "şartla salıverme ve cezaların ertelenmesine" ilişkin yasadan yararlanan Kenan Şeranoğlu, babası Fevzi Barbaros Şeranoğlu ile Serdal Güldal ve Ahmet Hakan Baz, Eskişehir H Tipi Kapalı Cezaevi’nden tahliye edildi.

Beyoğlu Askerlik Şubesi tarafından arandığı belirtilen Kenan Şeranoğlu, jandarma tarafından Eskişehir Askerlik Şubesi’ne götürüldü. Kenan Şeranoğlu, cezaevinden tahliye edilirken ve jandarma gözetiminde askerlik şubesine götürülürken basın mensuplarının sorularına yanıt vermedi, yüzünü gizlemeye çalıştı. Bedelli askerlik yaptığı bildirilen Kenan Şeranoğlu’nun, askerliğini yaptıktan sonraki 6 ay içinde yurt dışına çıkması gerektiği, ancak bu gereği yerine getirmediği öğrenildi. Ancak yasal süre içinde yurt dışına çıkmadığı için Şeranoğlu hakkında tebligat çıkarıldığı ve askerliğinin geçirsiz olduğu vurgulandı. Şeranoğlu, iki askerlik şubesi arasındaki resmi yazışmaların ardından serbest bırakılırken, önümüzdeki günlerde askere alınabileceği belirtildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!