Tinerci dehşeti

Güncelleme Tarihi:

Tinerci dehşeti
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 1999 00:00

Haberin Devamı

Fatih - Zeka özürlü Nigar Uncu (60) tinerci oldukları sanılan bir grup gencin saldırısına uğradı. Tecavüze uğradıktan sonra öldüresiye dövülen yaşlı kadın kaldırıldığı hastanede ayakta tedavi edildi.

Ali Fakih Mahallesi'ndeki bir kulübede iki yıldır yalnız yaşayan ve ihtiyaçları komşuları tarafından karşılanan Uncu, cuma akşamı tinercilerin vahşice saldırısına uğradı. Mahalle Muhtarı Halil Şen'den alınan bilgiye göre yaşlı kadının kapısını kırıp evine giren gençler tecavüzle yetinmeyip yaşlı kadını feci şekilde dövdü.

Bir polis memuru, komşuları ve Mahalle Muhtarı Halil Şen tarafından Haseki Hastanesi'ne götürülen Nig*ar Nine'nin burada ilk tedavisi yapıldı. Beyin tomografisi için Taksim İlk Yardım Hastanesi'ne sevk edilen Uncu'nun kafasına sert bir cisimle vurulduğu belirlendi. Hastane yetkileri yer olmadığı ve akli dengesinin bozuk olduğu gerekçesiyle Uncu'yu ayakta tedavi ederek evine geri gönderdi.

Mahalle sakinleri, geceleri yaşlı kadının kulübesinin önünün tinercilerle dolduğunu, yaklaşmaya bile korktuklarını söylediler. Muhtar Şen ise mahalledekilerin desteğiyle Nigar Uncu'ya buldukları yerde bir insanın yaşamasının mümkün olmadığını belirterek yetkilileri yaşlı kadının bir huzurevine yatırılması için harekete geçmeye çağırdı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!