Timid Boy

Güncelleme Tarihi:

Timid Boy
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2011 16:31

İndigo
05.02.2011
23:00

İstanbul merkezli DeepXperience Productions, elektronik müzik dünyasının ünlü isimlerini konuk ettiği Get Xperienced parti serisine, Fransa'nın son zamanlarda en iyi çıkış yapan isimlerinden TIMID BOY'la 5 Şubat Cumartesi gecesi Istanbul gece hayatının gözde mekanlarından Indigo'da devam ediyor.

DJ'lik kariyerine 2003 senesinde Paris'in kült gece kulubü Rex'teki BPitch Control partilerinde başlayan Timid Boy, kısa süre içerisinde kendisini Paris scene nine kabul ettirdi ve Jeff Mills, Ellen Allien, Booka Shade, Paul Kalkbrenner gibi isimlerle aynı kabini paylaştı.

2009 yılında Time Has Changed'den çıkardığı ilk prodüksiyonu''Split EP'' ile, Loco Dice,Dubfire,Sei A,Milton Jackson başta olmak üzere dünyaca ünlü prodüktörlerin setlerinde yer aldı. Yakın arkadaşı Acumen'le beraber yaptıkları ''Chicago Story'' isimli EP'nin Oxia tarafından yapılmış remixi ; Stompy ve Beatport'ta en çok satılanlar listesindeki yerini uzun süre korudu .

Time Has Changed Records bünyesine katılan Timid Boy, Acumen'le birlikte Alex Niggemann, Alex Celler, Oxia gibi dans müziğine yön veren isimlerin prodüksiyonlarını yayınlayarak plak şirketinin kısa sürede başarı yakalamasını sağladı.

Çıkardığı parçalarla Richie Hawtin, Luciano , Loco Dice, Carl Cox, Steve Bug başta olmak üzere pek çok ismin desteğini alan Timid Boy ; halen Avrupa'nın önde gelen gece kulüpleri ve festivallerinde performans göstermeye devam ediyor.

Istanbul'daki ilk performansında Fransız dj'e evsahipliğini; 11 yıldır dünya çapında prodüksiyonlarıyla uluslararası arenada ülkemizi başarıyla temsil eden ve FG 93.7'den yakından tanıdığımız ünlü dj / prodüktör Mert Yücel yapacak. Bu gece Newyork’un efsane plak şirketi Maya Records ve Miami merkezli Dutchie Music etiketleriyle yayınladığı plaklarıyla elektronik müzik piyasında oldukça dikkat çeken Mert Yücel ’in askerlik görevi sonrası ilk performansı olma özelliğini de taşıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!