THY personel alımı başvuruları ne zaman?

Güncelleme Tarihi:

THY personel alımı başvuruları ne zaman
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2019 08:25

Türk Hava Yolları'nın (THY), 2019 yılı içinde yapacağı personel istihdamına dair detaylar, bu kurumda çalışma hayali kuran gençler tarafından sorgulanıyor. Bu yıl 4 bin 400 istihdam sağladıklarını aktaran THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, kalan 5 bin 600 kişilik istihdamın ise yıl içerisinde tamamlanacağını söylemişti. Peki, THY personel alımı başvuruları ne zaman?

Haberin Devamı

THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada, bu yıl toplamda 10 bin personel alımı yapılacağını açıkladı. Alımların 4 bin 400 kişilik kısmının tamamlandığını belirten Aycı, kalan 5 bin 600 kişilik istihdamın ise yıl içerisinde tamamlanacağını söylemişti. İşte, THY personel alımına ilişkin ayrıntılar...

THY PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

THY personel alımı başvurusu, Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı'nın yaptığı açıklamaların ardından sorgulanmaya başlandı. THY'nin kariyer sayfası üzerinden alınacak olan başvurular, talep edilen bilgilerin girilmesiyle birlikte tamamlanıyor.

THY'nin önümüzdeki günlerde başvuru ekranını erişime açması bekleniyor. Konuya dair gelişmeler olduça haberimizde yer vereceğiz.

Haberin Devamı

İLKER AYCI'NIN PERSONEL ALIMI AÇIKLAMASI

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, alacakları çalışanlarla beraber bu yıl 10 bin yeni istihdam sağlayacaklarını bildirdi.

Havalimanında başarılı günler için ekipçe seferber olduklarını anlatan Aycı, şunları kaydetti: “Sene başında yaptığımız planlar yaklaşık 8 bin 430 istihdam üzerineydi. Ama yeni havalimanına taşındıktan sonra bazı hizmetlerde ve konularda kısa kaldığımızı görerek, buralarda kas gücümüzü artırmak üzere ilave çalışanlar alma ihtiyacımız oldu. Şu ana kadar 8 bin 430 istihdamın içinde yaklaşık 4 bin 400’ünü ilk 5 ayda zaten gerçekleştirdik. Yeni havalimanını rekorlarla açtık ve yeni bir rekor da çalışan sayımızda olacak. Hem Türkiye’nin istihdam seferberliğine ve Türkiye ekonomisindeki istihdam ihtiyacına çok önemli bir katkı olacak şekilde bu yıl 10 bini bulacak bir istihdamdan söz ediyoruz.”

BAKMADAN GEÇME!