The Walking Dead’in yeni bölümü yayınlandı - Son bölüm fragmanını izle!

Güncelleme Tarihi:

The Walking Dead’in yeni bölümü yayınlandı - Son bölüm fragmanını izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2016 16:20

Dünyanın her yerinde milyonlarca takipçisi bulunan The Walking Dead dizisinin yeni bölümü dün akşam ekranlardaydı. Negan’ın da hikayeye katılmasıyla heyecan dozunu yükselten dizi, Amerika’da yayınladığı ilk günden beri zirveden düşmüyor.

Haberin Devamı

Yazar Robert Kirkman’ın çizgi roman serisinden ekrana uyarlanan The Walking Dead’in 6. sezon 9. bölümü dün akşam AMC kanalında ekrana geldi. Frank Darabont tarafından geliştirilen Amerikan dizisinde heyecan ve aksiyon hiç bitmiyor. Makyajları ve efektleri ile dikkat çeken The Walking Dead, dünyanın her yerinde izlenme rekorları kırıyor.

6. sezonuna geçtiğimiz Kasım ayında küçük bir ara verilen dizi, Negan’ın da hikayeye katılmasıyla heyecan dozunu yükseltti. Negan karakterini Jeffrey Dean Morgan canlandırıyor. Yeni bölümlerde Jesus isimli karakterde dizide yer alacak. Altıncı sezonun son bölümlerinde diziye girecek Jеsus kаrаktеrinе Tоm Pаynе hayat vеrecek.

Altı sezondur yayınlanan The Walking Dead, zоmbilеrdеn kurtulmаk için çаbаlаyаn bir grup insаnın hаyаttа kаlmа mücаdеlеsini аnlаtıyor.

Haberin Devamı

The Walking Dead’in yeni bölümü yayınlandı - Son bölüm fragmanını izle

Dizi, gösterimi süresince düzenli olarak olumlu eleştiriler alarak, En İyi Televizyon Dizisi dalında  bir Altın Küre ile Writers Guild of Amerika ödülüne aday gösterildi.  The Walking Dead, ayrıca, bir kablo televizyon kanalı dizisi olarak çeşitli rekorlar kırarak güçlü bir Nielsen reytingi elde ederek, üçüncü sezonun prömiyeri 10.9 milyon kişi tarafından seyredilerek, tarihteki en çok izlenen kablo drama dizisi olmayı başardı.

THE WALKİNG DEAD 6. SEZON 9. BÖLÜM FRAGMANI

BAKMADAN GEÇME!