The Walking Dead 6. sezon 13. bölüm yayınlandı – İzle!

Güncelleme Tarihi:

The Walking Dead 6. sezon 13. bölüm yayınlandı – İzle
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2016 12:11

Frank Darabont tarafından geliştirilen ve Amerika kanalı AMC’de izleyici karşısına çıkan The Walking Dead 6. sezon 13. bölümü dün akşam yayınlandı. Heyecan ve aksiyonun dinmediği dizinin dün akşamki bölümü “The Same Boat” adıyla ekrana geldi. İşte The Walking Dead dizisinin son bölüm yaşananlar…

Haberin Devamı

Her Pazar akşamı ABD kanalı AMC’de yayınlanan The Walking Dead dizisinin 6. sezon 13. bölümü seyirciyi ekrana kilitledi. Dün akşam “The Same Boat” isimli bölümü seyirciyle buluşan dizide Maggie ve Carol, Saviors grubunun elinden kurtuldu.

Her yeni bölümü heyecanla ve sabırsızlıkla beklenen The Walking Dead dizisinin yeni bölümü 13 Mart Pazar günü yayınlanacak. İşte dizinin son bölüm özeti…

THE WALKİNG DEAD 6. SEZON 13. BÖLÜM ÖZETİ

Rick, geçen haftaki bölümde Saviors grubu tarafından yakalanan Carol ve Maggie için pazarlık yapar. Paula’ya kendi ellerinde olan Saviors grubundan Primo ile Carol ve Maggie takas edebileceklerini söyler. Paula teklifi değerlendirip, Rick’e dönüş yapacağını iletir.

The Walking Dead 6. sezon 13. bölüm yayınlandı – İzle

Haberin Devamı

Saviors’daki diğer arkadaşlarına yardım etmeleri için çağıran Paula, Carol ve Maggie’yi kapalı bir yere götürür. Ağzı bağlanan Carol, kriz geçirir. Carol’un korktuğu için kriz geçirdiğini düşünen Saviors ekibi, Carol’un rahatlamasını sağlar. Destek ekibinin gelmesini bekleyen Paula, Carol ile geçmişi hakkında sohbet eder. Maggie’yi sorguya alan Molly ise yaşadıkları yer hakkında bilgi almaya çalışır.

Saviors grubundaki kişilerin yaklaştıklarını haber alan Paula, Rick ile buluşma yeri ayarlar. Buluşma yeri ayarlandıktan sonra herşeyin çok kolay olduğunu ve Rick’lerin kendilerini bulduğunu düşünen Paula harekete geçer. Saviors grubundakilerin dağılmasını fırsat bilen Carol ve Maggie durumdan faydalanır.

Carol, Maggie’yi bulduktan sonra oradan bir an önce gitmelerini gerektiğini söyler. Maggie ise bunu kabul etmez ve onları öldürmeleri gerektiğini söyler. Carol, Paula, Molly ve diğer kadını öldürür. Paula öldürdükten sonra telsizden gelen çağrıya yanıt veren Carol, Saviors grubundakileri zemin kata çeker. Onları da hapsettikten sonra orayı ateşe verir.

THE WALKİNG DEAD 6. SEZON 13. BÖLÜM FRAGMANI

THE WALKİNG DEAD 6. SEZON 13. BÖLÜM UZATILMIŞ FRAGMAN

The Walking Dead 6. sezon 14. bölüm AMC’de 20 Mart Pazar günü, FX’de 21 Mart Pazartesi akşamı saat 22.25'de izleyici karşısına çıkacak. Sakın kaçırmayın… 

BAKMADAN GEÇME!