The Walking Dead 6. sezon 12. bölüm yayınlandı – İzle!

Güncelleme Tarihi:

The Walking Dead 6. sezon 12. bölüm yayınlandı – İzle
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2016 16:47

Dünyanın her yerinde izlenme rekorları kıran The Walking Dead 6. sezon 12. bölümü geçtiğimiz Pazar günü yayınlandı. “Not Tomorrow Yet” adlı yeni bölümüyle kaldığı yerden devam eden dizinin son bölümü izleyenlerini yine heyecanlandırdı. İşte The Walking Dead son bölüm detayları…

Haberin Devamı

ABD’de AMC kanalında Türkiye’de de FX’de yayınlanan The Walking Dead dizisinin “Not Tomorrow Yet” adlı son bölümü geçtiğimiz günlerde ekrana geldi. Yeni karakterleri, fantastik senaryosu ve korku filmlerini anımsatan gerilimli sahneleriyle seyircisini ekrana kilitleyen The Walking Dead, izlenme rekorları kırmaya devam ediyor.

Tüm dünyayı kasıp kavurmaya devame eden The Walking Dead dizisinin, yeni bölümü 13 Mart Pazar günü ekrana gelecek. İşte dizinin son bölüm özeti…

THE WALKİNG DEAD 6. SEZON 12. BÖLÜM FRAGMANI

THE WALKİNG DEAD 6. SEZON 12. BÖLÜM ÖZETİ

Her bölümü ile ayrı bir olay yaratmaya devam eden The Walking Dead’in 6. sezon 12. bölümünde, Hilltop yerleşkesinden erzak ihtiyaçlarını karşılayan Rick ve ekibi, Alexandria’ya döner. Kilisede bir toplantı tertip eden Rick, herkese Maggie’nin Gregory ile yaptığı anlaşmadan bahseder.

Haberin Devamı

Rick, Negan isimli kişinin Saviors isimli grubu ile savaşmak zorunda olduklarını, erzak ihtiyaçlarını giderebilmek için bu savaşı kazanmaları gerektiğini, Negan’ın grubunu öldürmedikleri takdirde, günün birinde Negan ve arkadaşlarının kendilerini bulacağını söyler.

Saviors grubunun yerini bilen kişiden bilgi alan Rick, Tobbie kurtarmak ve onları yok etmek için bir plan yapar. Rick, Glenn, Daryl, Carol, Maggie, Abraham, Jesus, Tara ve ekibin diğer üyeleri Saviors’un yaşadığı yere doğru hareket ederler.

Saviors’un yaşadığı yerde öncelikle keşif gezisi yapan ekip, akşam Saviors’a saldırır. Hilltop’tan Tobbie’yi kurtardıktan sonra içeriye giren ekip, Saviors grubundaki kişileri sessizce öldürür. Sasha ve Abraham’ı gören Saviors’dan biri alarma basarak, arkadaşlarına tehdit altında olduklarını bir şekilde duyurur.  Büyük bir kargaşa yaşanmasına neden olur. Dışarda nöbet bekleyen Carol ve Maggie, ekibe yardım etmek için harekete geçerler. Sabaha kadar süren kapışmanın ardından Saviors’dan kaçmak isteyen birini yakalayan ekip, Carol ve Maggie’nin Saviors’un elinde olduğunu öğrenir.

THE WALKİNG DEAD 6. SEZON 13. BÖLÜM 13 MART'TA

The Walking Dead dizisinin yeni bölümü AMC’de13 Mart Pazar günü, FX’de 14 Mart Pazartesi akşamı saat 22.25'de ekrana gelecek. Sakın kaçırmayın…

 

BAKMADAN GEÇME!