The Veils / Mabbas

Güncelleme Tarihi:

The Veils / Mabbas
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2011 11:09

12 Şubat 2011 Cumartesi - 23:00
Bu ay Indie Nation by Nike kapsamında geçtiğimiz yıl Babylon’da verdikleri konserle hafızalara kazınan, Yeni Zelandalı karizmatik Finn Andrews liderliğindeki The Veils sahne alıyor.

The Veils, Türkiye’de sıkı bir hayran kitlesine sahip, indie-rock dünyasındaki yedi senelik kariyerlerinde, çıkarmış oldukları albümlerin müzikalitesine ek olarak sahne performanslarının çarpıcılığı ve Finn Andrews’un sahnedeki güçlü varlığı ile hayran kitlesini her geçen gün artıran İngiliz bir grup. Şu ana kadar 3 albüm yayınlayan ve 2009 tarihli “Sun Gangs” albümü yılın en iyi 20 albümü arasında gösterilen grubun “Lavinia” adlı hitleri hala bir klasik olarak kabul ediliyor. Bugüne kadar 15 farklı ülkede 200’ün üzerinde konser veren The Veils, yeni albümleri “Troubles of The Brain”in tanıtımı kapsamında İstanbul’daki ikinci konserleri için 12 Şubat Cumartesi gecesi Babylon sahnesine konuk oluyor!
Haberin Devamı

  ***The Veils konserinden sonra saat 00.30'da Indie Club by Mabbas başlayacaktır. The Veils konser bileti olanlar bu etkinliğe ücretsiz katılabilirler.

  • 35TL Ayakta
  • 25TL Öğrenci
  •  

    /images/100/0x0/55eb2d55f018fbb8f8b05505
    Indie Club hosted by Mabbas

    12 Şubat 2011 Cumartesi - 23:59

    The Veils konserinin bitimiyle birlikte Babylon bir “indie club”a dönüşüyor. Mabbas’ın ev sahipliğinde gerçekleşecek partide yeni ve güncel indie rock/pop isimlerle birlikte geçmiş yılların da en güzel ve eğlenceli örnekleri müzikseverleri dans ettirecek. Indie Club’da kimler mi var? Foals, Two Door Cinema Club, Joy Division, The Smiths, The Drums, Interpol, The Clash, The Cure, White Stripes, Green Day, Yeasayer, The Big Pink, Franz Ferdinand, The Killers, Blur, Oasis, The Fratellis, Bloc Party ve çok daha fazlası.

    ***Indie Club The Veils konseri sonrası saat 00.30'da başlayacaktır.The Veils konser bileti olanlar bu etkinliğe ücretsiz katılabilirler.

    Haberle ilgili daha fazlası:

    BAKMADAN GEÇME!