The Script / #3

Güncelleme Tarihi:

The Script / #3
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2012 16:51

İrlandalı rock grubu The Script'in "#3" adlı yeni albümü, grubun her zamanki çizgisinde sözleriyle dikkat çekerken albüm müzikal olarak daha pozitif ve yüksek tempolu şarkılardan oluşuyor.

Haberin Devamı

Danny O’Donoghue, Mark Sheehan ve Glen Power ile The Script yeni albümünün kayıtlarını Londra’daki Sphere Stüdyoları’nda gerçekleştirdi. Albümün prodüktörlüğünü ise grup üyeleri Danny ve Mark’ın yanı sıra İrlandalı prodüktör Jimbo Barry üstlendi.

The Script  yeni albümünün en iddialı şarkılarından “Hall of Fame”de Will.i.am ile bir araya geldi! Hall of Fame’in mikslerini ise daha önce Oasis ve Coldplay gibi gruplarla da yaptığı çalışmalardan tanınan Mark “Spike” Stent üstlendi.

Paul Mcartney, U2, Take That, Tinie Tempah gibi isimlerle de sahneyi paylaşmış olan ve Brit Müzik Ödülleri’de iki adaylığı bulunan The Script’in Youtube’da 100 milyonluk izlenme rakamı, Twitter’da 1,5 milyon ve Facebook’taki 4 milyona yaklaşan takipçi sayısı bulunuyor.

Haberin Devamı

 The Script 2008’da listelerin zirvesine yerleşen aynı adlı ilk albümlerinin ardından 2010 yılındaki “Science and Faith” albümüyle çift platin plak kazandı ve albümün tüm dünyada 4 milyon plağı satıldı. The Script, yeni albümleriyle de başarılarını devam ettireceğe benziyor!

“The Script - #3” Sony Music etiketiyle müzik marketlerde.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!