Terörden beter: 19 ölü

Güncelleme Tarihi:

Terörden beter: 19 ölü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 1999 00:00

Haberin Devamı

Türkiye'de trafik kazaları, terör belasından daha fazla can alıyor. Dün de ülkemizin çeşitli bölgelerinde meydana gelen trafik kazalarında 19 kişi daha can verdi.

İstanbul'un Silivri İlçesi'nin Gümüşyaka Beldesi'nde sabah saatlerinde bir özel otomobil aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak 2 tankerin arasına girdi. Kazada Gümüşyaka'daki yazlıklarına gitmekte olan sürücü İhsan Bölükbaşı (58) ile, araçta bulunan Murat Bölükbaşı (40), Cevat Arpacı (34), Nezir Dağ (44) ile Kerim Dağ (35) öldü. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan tanker sürücüleri Okan Uysal ve Nedim Şen tutuklandı.

ŞERİT İHLALİ: 7 ÖLÜ

Eskişehir'in Sivrihisar İlçesi'nde iki otomobilin şerit ihlali nedeniyle çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında Ege Uyar (4), Yıldız Uyar (34), Suzan Uyar (56), İbrahim Yiğit (31), Osman Yiğit (25), Memduha Yiğit (27) ve kimliği belirlenemeyen 1 kadın öldü, Necati Uyar da (37) ağır yaralandı.

Sivas İmranlı'da 42 FR 004 plakalı otomobilin şarampole yuvarlanması sonucu sürücü Şenol Tünen, Fatma Tünen ve Vesile Belgen, öldü, 1 kişi yaralandı. Kayseri'nin Sarız İlçesi Kıskaçlı Mevkii'nde aşırı hız yapan özel bir araçla bir kamyonun çarpışması sonucu araç sürücüsü Mehmet Çelik (41) can verdi.

İçel'in Tarsus İlçesi'ne bağlı Günyurdu Köyü'nde Cemal Akboğa'nın kullandığı traktörün altında kalan 5 yaşındaki kızı Elif Çetin, feci şekilde can verdi. İstanbul'da ise TEM Otoyolu Yeni Hal mevkiinde karşıdan karşıya geçmek isteyen Ali Kassar (58), 34 KDC 09 plakalı aracın altında kalarak can verdi. TEM Otoyolu Mahmutbey mevkiinde ise aşırı hız nedeniyle bariyerlere çarpan 34 RDD 34 plakalı özel otomobilin sürücüsü Cem Semerci olay yerinde öldü.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!