Terör örgütü içi infaz mı?

Güncelleme Tarihi:

Terör örgütü içi infaz mı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2008 11:42

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde, güvenlik güçlerince kırsal alanda yapılan arama çalışmaları sırasında bulunan çürümüş cesedin el ve ayaklarının bağlı olduğu belirlendi.

Haberin Devamı

Edinilen bilgiye göre, bir süre önce dağlık arazide teröristlere ait kalaşnikof piyade tüfeği, 150 kalaşnikof piyade tüfeği mermisi, telsiz ile muhtelif yaşam malzemesinin ele geçirildiği bölgede arama-tarama çalışmalarını sürdüren güvenlik güçlerince Karacaağaç köyü kırsalında bulunan çürümüş cesetle ilgili araştırma sürdürülüyor.

Cesedin daha önce bölgede tespit edilen sığınakların yakınlarında bulunduğunu belirten yetkililer, cesedin yaklaşık 50-60 santimetre toprakla örtülü, elleri ve ayakları bağlı şekilde bulunduğunu kaydettiler.

Yetkililer, cinsiyeti henüz belirlenemeyen cesedin Adli Tıp Kurumu'na gönderilmek üzere Reşadiye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldığını söylediler.

Bu arada, cesedin sığınak yakınlarında, elleri ve ayaklarının bağlı olarak bulunmasının bir terör örgütü içi infaz izlenimi verdiği, soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!