Terör estiriyordu! 'Tek teker Mert' yakalandı!

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ağustos 16, 2018 15:03

İstanbul'da trafikte motorsikletini tek teker üzerinde sürerek trafik güvenliğini tehlikeye atan Mert O.K. gözaltına alındı. Mert O.K, Emniyette,"Pişmanım." dedi.

Haberin Devamı

İstanbul'da kuryelik yapan Mert O.K, motorsikletini tek teker üzerinde sürdüğü sırada başkasına çektirdiği görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı. Motorsikleti tek teker üzerinde sürdüğü sırada bacak bacak üstüne de attığı belirlenen Mert O.K'nın görüntüleri sosyal medyada hızla yayıldı.

Trafik güvenliğini hiçe sayan Mert O.K'nın yakalanması için İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Sivil Trafik Ekipler Amirliği ekipleri harekete geçti. Görüntülerden motorsikletin plakası belirlendi. Yapılan araştırmanın ardından Mert O.K, Beşiktaş'ta gözaltına alındı.

Gayrettepe'deki Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne getirilen Mert O.K'ya, "Araçları, kamunun rahat ve huzurunu bozacak veya kişilere zarar verecek şekilde saygısızca sürmek, seyir halinde cep veya araç telefonu ya da benzer haberleşme cihazlarını kullanmak" ve "Trafik güvenliğini ve düzeni ile ilgili olan ve yönetmelikte gösterilen diğer kural, yasak veya yükümlülüklere uymamak" maddeleri uyarınca 216 TL ceza kesildi.

Ehliyetine el konulan Mert O.K'ya 20 ceza puanı da kesildi.

Trafik Şube Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adli işlem için Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğüne gönderilen Mert O.K, "Pişmanım" dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!