Terör değil trafik bilançosu

Güncelleme Tarihi:

Terör değil trafik bilançosu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2008 00:00

En çok kaza ve can kaybı ise tatilin son gününde meydana geldi. Dünkü kazalarda 33 kişi öldü, 66 kişi de yaralandı.

Haberin Devamı

Yollarımız dün yine kan gölüne döndü. Aşırı sürat, dikkatsizlik ve acelecilik yüzünden dün meydana gelen kazalarda toplam 33 kişi öldü, 66 kişi yaralandı.

TRABZON 4 ÖLÜ Trabzon’un Çarşıbaşı İlçesi’ne bağlı Yalıköy Beldesi’nde dün saat 07.30 sıralarında Ankara’dan Rize’ye giden Zafer Berber yönetimindeki cip, sürücünün dikkatsizliği sonucunda orta refüje çarparak takla attı. Kazada sürücü Zafer Berber (28), Nesime Berber (50), Kadir Berber (50), kız kardeşi Leyla Aygün (23) ve yeğeni Esma Aygün (3) kaza yerinde öldü. Ailenin, Zafer Berber’e kız istemek için gittikleri Ankara’dan, memleketleri Rize’nin merkeze bağlı Pazar Köyü’ne döndüğü belirtildi.

AİLE YOK OLDU Kastamonu’nun Tosya İlçesi’nde İstanbul karayolunun 4. kilometresinde Mehmet Göktepe idaresindeki 34 DK 547 plakalı otobüs ile İsmail Kaya yönetimindeki 34 SZP 60 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü İsmail Kaya (36) ile Nermin Kaya (43) olay yerinde, Demet (28) ve Kübra Kaya ise kaldırıldıkları hastanede öldü. Kazada Ferdi Kaya (16) da yaralandı.

Haberin Devamı

KAFA KAFAYA Sivas’ın Gölova ilçesinde ise Tokat’ın Niksar ilçesinden Erzincan’a  giden Hüsamettin Uçrak’ın kullandığı otomobil, karşı yönden gelen Turgut Abdülmenas Atalay yönetimindeki otomobille çarpıştı. Kazada, Fadime Uçrak ile çocukları Murat ve Suat Uçrak olay yerinde yaşamını yitirdi. Kazada baba Hüsamettin Uçrak ile 4 kişi de yaralandı. Uçrak ailesinin, Erzincan’da sınıf öğretmenliği bölümünde okuyan ve bayram tatili için yanlarına gelen çocukları Suat Uçrak’ı okuluna bırakmak üzere Niksar’dan yola çıktıkları öğrenildi.

ŞARAMPOLE UÇTU Düzce’nin Kaynaşlı İlçesi’nde Nesrin Karagöz yönetimindeki 34 LNL 92 plakalı cip kontrolden çıkarak Mehmet Ali Alagöz’ün kullandığı 76 AK 909 plakalı Iğdırlılar otobüs firmasına ait yolcu otobüsüne yandan çarptı. Sürücülerinin kontrolünden çıkan otobüs ve cip şarampole yuvarlandı. Kazada her iki araçta bulunan, aralarında Azerbaycan uyrukluların da olduğu 34 kişi yaralandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!