TEM'de korkunç kaza

Güncelleme Tarihi:

TEMde korkunç kaza
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2016 12:16

Kocaeli'de TEM Otoyolu'nda meydana gelen trafik kazasında tır sürücüsü yanarak hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle bir süre ulaşıma kapanan otoyolun İstanbul istikameti ulaşıma açıldı.

Haberin Devamı

Alınan bilgiye göre, TEM Otoyolu'nda Ankara yönüne giden ve Dursun Erdoğan'ın kullandığı 16 FJ 814 plakalı tır, Kartepe ilçesi Tepetarla mevkisinde karşı yöne geçerek önce Mehmet Yürük idaresindeki 06 M 1064 plakalı otomobile, daha sonra Nazım Keskin yönetimindeki 54 KH 343 plakalı panelvana çarptı. 

TEMde korkunç kaza


Kaza sonrası devrilerek alev alan kömür yüklü tırda sıkışan sürücü, yanarak yaşamını yitirdi. Alev alan tır, olay yerine gelen itfaiye ekiplerince söndürüldü, yaralanan otomobil sürücüsü Yürük ve panelvanı kullanan Keskin ile aynı araçtaki Ahmet Keskin ve Süleyman Özen 112 Acil Servis ekiplerince çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Devrilen tırdaki kömür torbalarının yola saçılması nedeniyle TEM Otoyolu'nun İstanbul yönünde ulaşım yaklaşık 2 saat sağlanamadı.
Olay yerine gelen iş makineleri, yola dökülen kömürleri başka bir kamyona yükledi. Karayolları ekiplerinin temizlik çalışması sonrası otoyolun İstanbul istikameti kontrollü trafiğe açıldı. 

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!