TEM'de 6 araçlı zincirleme kaza

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2022 11:17

İzmit'te İstanbul yönü TEM Otoyolu geçişinde bir otomobilin kontrolden çıkması sonucu 6 araç birbirine girdi. Kazada yaralanan kimse olmazken, 1 şeridi trafiğe kapanan yol kazaya karışan araçların kaldırılması ve temizlik çalışmalarının ardından yeniden açıldı.

Haberin Devamı

Kaza sabah saatlerinde TEM Otoyolu İzmit geçişi Şirintepe mevkinde meydana geldi. İstanbul yönünde ilerleyen 34 CGK 974 plakalı otomobil, yoldaki bir lastik parçasına çarpması sonucu kontrolden çıktı. Bu sırada arkadan gelen 34 VG 7919, 34 ETY 970, 34 RP 4709, 34 FN 9299 ve 67 LK 125 plakalı otomobiller duramayarak birbirleri ile çarpıştı.

TEMde 6 araçlı zincirleme kaza

Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve acil sağlık ekipleri geldi. Kazaya karışan 6 araçta yaralanan kimsenin olmadığı belirlendi.

TEMde 6 araçlı zincirleme kaza

Haberin Devamı

Kaza nedeniyle yolun 1 şeridi trafiğe kapandı. Kazalı araçların kaldırılması ve temizlik çalışmalarının ardından, yol tekrar trafiğe açıldı. 

TEMde 6 araçlı zincirleme kaza

KAZA ANI BİR SÜRÜCÜNÜN KAMERASINA YANSIDI

TEM Otoyolu'nda 6 aracın karıştığı zincirleme kazanın olduğu an, bir sürücü tarafından cep telefonu ile görüntülendi. Görüntülerde, yolun sol şeridindeki lastik parçasına çarpan 34 CGK 974 plakalı otomobilin sağ şeride geçerek aniden durması ve diğer araçların duran otomobile çarpmamak için ani manevra yaparak kaza karışması yer alıyor.

TEMde 6 araçlı zincirleme kaza

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!