Teknoser hizmet ağını genişletiyor

Güncelleme Tarihi:

Teknoser hizmet ağını genişletiyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2007 11:45

Teknoser, 42 olan hizmet noktası sayısını 50’ye çıkarttı. Teknoser, yeni yatırımlarının da devreye girmesiyla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Türkiye'nin 81 ilinde hizmet vermeye başladı.

Haberin Devamı

Teknoser tarafından yapılan yazılı açıklamada, 42 olan hizmet noktası sayısının 50’ye çıkartıldığı bildirildi.

Açıklamada, “Teknoloji Holding bünyesinde yer alan Teknoser AŞ bilgi teknolojileri alanında teknik servis ve saha operasyon hizmetlerini Teknolojinin Hizmet Noktası vizyonu ile sunuyor” denildi.

Teknoser’in 1998 yılından bu yana 81 ilde hizmet verdiği ifade edilen açıklamada, Teknoser’in yeni yapılanma ile daha hızlı ve kaliteli servis merkezleri oluşturmayı hedeflediği kaydedildi. Açıklamada, Teknoser’in toplam 50 şube ve 300’ü sahada olmak üzere 420 çalışan ile faaliyet gösterdiği belirtilerek, günde ortalama 5 bin adet iş emri ile, yılda yaklaşık 1 milyon 500 binin üzerinde müşteri ziyareti gerçekleştirildiğine dikkat çekildi.

Yılda 500 bin adet POS cihazının kurulum, değişim, yazılım güncelleme, bakım ve onarım işlemini gerçekleştirildiğinin altı çizilen açıklamada, Teknoser’in Otomatik Tanımlama ve Veri Toplama (OT/VT) sektöründe de önemli bir hizmet gücüne sahip olduğu vurgulandı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!