Teknoseksüellere yeni oyuncaklar

Güncelleme Tarihi:

Teknoseksüellere yeni oyuncaklar
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2007 00:00

Teknoloji artık cebimizde, çantamızda taşıdığımız bir şey olmaktan çıktı, direkt üstümüze başımıza giydiğimiz bir hale geldi. Gel gelelim, bu giyilebilir teknoloji ürünleri nedense Türkiye'ye ya geç geliyor veya hiç gelmiyor.

KulaklIĞIn fark edİlmesİn

Oakley Thump Pro

Spor yaşamın tanınan markalarından Oakley, gözlüğe entegre edilmiş ilk MP3 çaları üreten firma olmuştu. Oakley Thump Pro, serinin yeni ve geliştirilmiş modeli. İlk bakışta çok şık bir güneş gözlüğü izlenimi veren Thump Pro, gözlük gövdesine şık şekilde gizlenmiş 1GB’lık bir MP3 çalar ve kulaklıklar içeriyor.

Gözlüğü ve camları farklı renklerde seçebiliyor, hatta numaralı cam taktırabiliyorsunuz. Gözlüğün yapısı hem spor yaparken kullanmaya, hem de güneş bir yaz günü kumsalda fiyaka yapmaya uygun. Her sporcunun ve teknoseksüelin vazgeçilmez iki aksesuarını kablosuz olarak birleştiren ürün, büyük hareket serbestliği sağlıyor.

Kol saatİNde fİlm İzle

Brando MP4 Watch II

Bileğinizde olabildiğince çok teknoloji taşımak istiyorsanız, Brando firmasının MP4 Watch II isimli kol saatine bakmalısınız. Her ne kadar biz buna saat desek de, Brando’nun ürünü sıradan bir saat olmaktan çok öte. Üzerinde 4,5 santimetrelik tam renkli bir ekran bulunduran ürün MP3 çaldığı gibi MP4 formatında filmleri de gösteriyor. Radyo, ses kaydedici, elektronik kitap gösterici, ekolayzır ve USB 2.0 bağlantı olanağı içeren MP4 Watch II’de dahili hoparlör de yer alıyor. 2 ve 4 GB bellek kapasiteli modellerle sunulan saat görünüş olarak çok şık olmasa da, eksikliğini içerdiği teknolojiyle kapatıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!