Tek rakibim THY

Güncelleme Tarihi:

Tek rakibim THY
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2010 01:00

Engelli şarkıcı Metin Şenturk, Şanlıurfa’daki, Türkiye’nin en uzun pistine sahip GAP Havaalanı’nda Ferrari F430 model yarış otomobiliyle hız denemesi yaptı.

Haberin Devamı

METİN ŞENTÜRK REKORA BÖYLE HAZIRLANDI

TEK RAKİBİM THY / WEB TV      

Saatte 240 kilometre hıza çıkan Şentürk, hedefinin 300 kilometre olduğunu söyledi. Şentürk, “Bu pistte kendime tek rakip olarak Türk Hava Yolları’nı görüyorum” dedi. Metin Şentürk, Guinness rekorlar kitabına girebilmek için 2 Nisan Cuma günü işadamı Fikret İnan’a ait ay-yıldızlı Ferrari F430’la GAP Havaalanı’nda deneme yapacak.

‘Oyun değil, mesajım var’    

Tek rakibim THY


22 kişilik ekiple çalışan Şentürk, Türkiye’nin ‘en hızlı körü’ olmayı hedeflediğini belirterek şunları söyledi: “Bunun için Şanlıurfa’da, 8 günlük bir kampa girdik. 9’uncu gününde kısmet olursa görme engelliler dünya rekorunu kıracağız. Hocam Volkan Işık’la, günde 9 saat çalışarak bu rekoru kırmayı planlıyoruz. Türkiye’deki engellilerin neler yapabileceğini dünyaya duyurmak için bu projeyi hayata geçirdik. Bu bir oyun değildir, bunun içinde bir sosyal mesaj vardır.”
Ralli pilotu Volkan Işık ise, rekor denemesinin İngiltere’den gelecek 3 kişilik Guinness gözlemci heyeti tarafından izleneceğini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!