Tek odalı eve pompalı baskın

Güncelleme Tarihi:

Tek odalı eve pompalı baskın
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2006 00:00

Barışma isteği reddedilen eski koca, pompalı tüfekle bastığı tek odalı evde eşini, kızını ve kayınbiraderini vurdu. Koca teslim olurken eşinin durumu ciddiyetini koruyor.

15 yıllık eşi olan Mustafa Dursun’dan 6 yıl önce boşanan ve biri kız üç çocuğuyla birlikte yaşayan Şemsi Özbek (26), evlerde çocuk bakmaya başladı. Barışmak için uğraşan ve 3 gün önce yine eski eşini arayan Mustafa Dursun (48), "Barışalım, çocuklar da istiyor. Yoksa sonun kötü olur" dedi. Şemsi Özbek ise cevap olarak telefonu yüzüne kapattı. Mustafa Dursun, önceki gün çantasını getirip oğluna bırakarak "Bir gün sonra alacağım" diyerek ayrıldı.

Kızıyla annesine ateş etti

Mustafa Dursun dün sabah 09.30’da, battaniyeye sardığı pompalı tüfekle eski eşinin oturduğu Fatih’teki tek odalı eve geldi. ’Çantayı almaya geldim" diyen Dursun’a kapıyı oğlu Gökhan Dursun (17) açtı. Eve girip iki el ateş eden Mustafa Dursun, eski eşi Şemsi Özbek ile yanında uyuyan kızı Ayşe Dursun’u (12) yaraladı. Çevreye dağılan saçmalarla Şemsi Özbek’in kardeşi Mehmet Özbek de (26) yaralandı. O sırada aynı odada uyuyan Şemsi Özbek’in küçük oğlu ve babası Yusuf Özbek ise yara almadan kurtuldu.

Komşular linç edecekti

Komşular tarafından kovalanan Mustafa Dursun, yakındaki Çarşamba Polis Merkezi’ne koşarak teslim oldu. Dursun, sağlık kontrolüne götürüldüğü hastane çıkışında basın mensuplarına, "Karımı, çocuklarımı vurdum. Karım çocuklarıma kötü örnek oluyordu. Namusumu temizledim" dedi. Şemsi Özbek’in sağlık durumu ciddiyetini korurken, kardeşi Mehmet Özbek ile Ayşe Dursun’un durumunun iyi olduğu bildirildi.

6 kişinin 3’ünü vurdu

Komşular tarafından kovalanan Mustafa Dursun, yakındaki karakola girip teslim oldu. "Karımı, çocuklarımı vurdum. Namusumu temizledim" diyen Mustafa Dursun adliyeye sevk edilirken, 3 çocuk annesi Şemsi Özbek’in sağlık durumu ciddiyetini koruyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!