Teen Wolf 6. sezon ne zaman başlayacak?

Güncelleme Tarihi:

Teen Wolf 6. sezon ne zaman başlayacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2016 09:03

MTV ekranlarında yayın hayatını sürdüren fantastik dizi Teen Wolf'un 5. sezonu 8 Mart 2016 tarihinde ekranlara gelen 20. bölüm ile sona erdi. Dizinin hayranları Teen Wolf 6. Sezonun ne zaman başlayacağını merak ederken, yeni sezonun kaç bölüm olacağı da merak edilenler arasında. Peki, Teen Wolf 6. sezon ne zaman başlayacak? Teen Wolf 6. sezon kaç bölüm olacak? Tüm detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

5 Haziran 2011 senesinde ilk bölümüyle ekranlara gelen Teen Wolf, 1985 yapımı olan aynı isimli filmden esinlenerek hayata geçirilmiştir. Gençlik draması, korku ve doğaüstü türleriyle öne çıkan dizinin oyuncuları Tyler Posey, Cody Christian, Dylan O'Brien, Holland Roden, Shelley Hennig, Arden Cho ve Dylan Sprayberry’dir. Dizinin yapımcılığını Adelstein Productions, DiGa Vision, First Cause, Inc., Lost Marbles Television, MGM Television ve Siesta Productions üstlenmektedir.

TEEN WOLF GENEL KONU

Dizi öğrenci olan Scott McCall etrafında şekillenmektedir. Scott McCall Beacon Hills Lisesi'nde lakros oynayan başarılı bir öğrencidir. Bir gece kurt adam tarafından ısırılan Scott McCall’ın hayatı o günden sonra eskisi gibi olmaz. En iyi arkadaşı Stiles ve gizemli kurt adam Derek'in yardımıyla bir kurt adam olduğunu keşfeden Scott, yeni kimliğiyle yaşamakta zorlansa da bir .çok tehlike ile baş başa kalır. Öte yandan aşık olduğu kızı korumak için mücadele eden Scott, ilişkilerini de dengelemek zorunda kalmaktadır.

Haberin Devamı

TEEN WOLF 6. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Teen Wolf 5. sezonun geride kalmasıyla beraber merak edilen 6. sezon da onayını aldı ve dizinin hayranları büyük bir merakla yeni bölümleri beklemeye koyuldular.

Yeni sezon onayını alan Teen Wolf’un 6. sezon ilk bölümünün 2016 Haziran ayında ekranlara gelmesi bekleniyor. Öte yandan Teen Wolf yeni sezonda da 20 bölüm olacak. 

TEEN WOLF 6. SEZON FRAGMANLARI

TEEN WOLF 6. SEZON İÇİN ONAY ALAN İSİMLER

Teen Wolf’un 6. sezonu için olay alan alan isimler şu şekildedir;

Tyler Posey (Scott)

Dylan O'Brien (Stiles)

Dylan Sprayberry (Liam)

Arden Cho (Kira)

Cody Christian (Theo)

Holland Roden (Lydia)

Shelley Hennig (Malia)

Arden Cho (Kira)

Victoria Moroles (Hayden)

Linden Ashby (Şerif Stilinski)

Melissa Ponzio (Melissa McCall)

Khylin Rhambo (Mason)

 

BAKMADAN GEÇME!