Tecavüzü anlattılar

Güncelleme Tarihi:

Tecavüzü anlattılar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 1998 00:00

Haberin Devamı

Kapı kırıp ev basan 7 magandanın tecavüzüne uğrayan fotomodel kızlar, ‘‘Gözleri dönmüştü. Birimizi bırakıp diğerimize saldırdılar’’ dediler.

Filmlerde ve TV dizilerinde küçük rollere çıkan, son olarak da Ebru Gündeş'in başrolünü oynadığı ‘‘Deli Divane’’ adlı dizide cezaevindeki koğuş arkadaşlarını canlandıran Hazal Sümer, Hülya Bilgin ve kardeşi 17 yaşındaki G.B., dün Emniyet Müdürlüğü'nde saldırganlarla yüzleştirildi. Tecavüzcülerden 4'ü polisin düzenlediği operasyonlar sonucu yakalanırken olayla ilgili iki kişi de şüpheli olarak gözaltına alındı.

Ortaköy serserileri

Fotomodel kızlar dehşet dolu saatlerin şokunu yaşarken, Hülya Bilgin'in, ‘‘Ortaköy'ün serserileri’’ olduğu iddia edilen saldırganları tanıdığı öğrenildi. Dehşetin şokunu yaşayan Hazal Sümer korkunç geceyi anlatırken, ‘‘Dizi çekiminden dönmüştük. Geç olunca Halkalı'daki kendi evime gitmedim. Eve geldikten kısa süre sonra perdeci uğradı. Perdeleri taktı. Bir süre sonra ‘‘Kambur Süleyman’’ dedikleri saldırganlardan Süleyman Güven eve gelip ayrıldı. Sonra üçümüz de yattık’’ dedi. Sümer sözlerini şöyle sürdürdü:

Köpeğe bile saldırmışlar

‘‘Gürültüyle uyandım. Ardından sarsılarak yataktan kaldırıldım. Kapıyı kırarak eve giren elleri bıçaklı ve tabancalı 7 kişi öldürmekle tehdit edip bizi susturdu. Birimizi bırakıp diğerimize saldırıyorlardı. Gözleri dönmüştü. Üçümüze de tecavüz ettiler. Hülya bu şahısları tanıyor. Adamların Hülya'dan bazı talepleri olmuş. Kabul etmeyince acısını bizden çıkardılar.’’ Hazal Sümer, Hülya Bilgin ve kız kardeşi G.B.'ye sabaha kadar tecavüz eden canilerin hırslarını alamayınca Sümer'in köpeğine de saldırdılar.

Paraları da gasp ettiler

Korkunç saldırı sonunda perişan halde bıraktıkları Hazal Sümer, Hülya Bilgin ve G.B.'nin üzerlerindeki altınlar ile paraları da gasp eden saldırganlardan dördü yakalandı. Gözaltına alınan ‘Kambur Süleyman’ lakaplı Süleyman Güven'in sorgusu sonucu hemen operasyonlara başlayan polis, tecavüzcülerden üçünü daha yakaladı. Bu arada olayla ilgileri olabileceği gerekçesiyle gözaltına alınan iki kişinin daha sorgusu sürüyor.

Saldırganlar: Sarhoştuk

Saldırganlardan Süleyman Güven'in verdiği bilgiler doğrultusunda suç ortakları 'Tanti' lakaplı Emin Tamer Birol, Ayhan Selvitop ve Tahsin Gülman da gözaltına alındı. Olay sırasında çok sarhoş olduklarını söyleyen saldırganlar polisteki ifadelerinde, ‘‘Bu kadınlarla daha önce para verip ilişki kuruyorduk. Bu sefer para vermedik, zorla yaptık. Köpek çok havlı-yordu. Bu yüzden yakalayıp, elbisesini parçaladık, kızları korkutmak için tacizde bulunduk’’ dediler.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!