Tecavüzden doğan bebek öldü

Güncelleme Tarihi:

Tecavüzden doğan bebek öldü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2007 17:23

ANTALYA’nın Alanya İlçesi’nde eniştesinin tecavüzüne uğrayan akli dengesi bozuk 37 yaşındaki R.K.'nın 22 Ekim'de 7.5 aylık dünyaya gelen erkek bebek, ciğerlerinin yeterince gelişmemesine bağlı olarak yaşamını yitirdi.

Haberin Devamı

Alanya’nın Sugözü Mahallesi’nde oturan ve akli dengesi bozuk olduğu belirtilen R.K., geçen Mart ayında eniştesi M.A.’nın tecavüzüne uğradığını iddia etmişti. Menenjit hastalığı nedeniyle akli dengesi bozuk olduğu iddia edilen R.K.'nin 24 Ağustos’ta ablası H.A. tarafından hamile olduğu anlaşılmıştı. Abla H.A., hamile kardeşini hastaneye götürüp, eşi M.A. hakkında da Saray Polis Merkezi'ne giderek tecavüz iddiasıyla şikayetçi olmuştu. Enişte M.A. ise çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

Eniştesinin tecavüzüne uğrayan kadının, 22 Ekim gecesi sancıları arttı. R.K.'ye kaldırıldığı Alanya Devlet Hastanesi'nde sezaryenle doğum yaptırıldı. R.K.'nin 7.5 aylık olarak dünyaya getirdiği erkek bebek, kuvöze alındı. Talihsiz bebek, dün gece geç saatlerde ciğerlerinin yeterince gelişmemesine bağlı olarak yaşamını yitirdi.

Haberin Devamı

Bebeğin cenazesi, bugün ölüm nedeni doktor raporları ile kayıtlara geçtikten sonra R.K’nın yakınlarına teslim edildi. Anne R.K.'nin ise sağlık durumunun iyi olduğu ifade edildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!