Tecavüz sanığı: Sarhoştum, o benimle ilişkiye girmiş

Güncelleme Tarihi:

Tecavüz sanığı: Sarhoştum, o benimle ilişkiye girmiş
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2010 14:58

Samsun’da yurtan kaçan 14 yaşındaki S.K. ile zorla cinsel ilişkiye girmek suçundan tutuklu yargılanan 30 yaşındaki F.B. ''Sabah uyanınca S.K.’yı benim yatağımda çıplak gördüm. Bana akşam cinsel ilişkiye girdiğimizi söyledi. Ben hiç bir şey hatırlamıyorum. Benim, onun ablası ile ilişkim var'' dedi.

Haberin Devamı

Olay geçen Mart ayında meydana geldi. Koruma altına alındığı yurttan kaçan S.K. geceyi geçirecek yeri olmadığı için 17 yaşındaki ablası S.K. ile ilişkisi olan F.B.’nin evine gitti. F.B, S.K. ile cinsel ilişkiye girmek istedi. Ancak S.K. bu teklifi kabul etmeyince de zorla ilişkiye girdi. Sabah olunca genç kız polise giderek şikayetçi oldu. Bunun üzerine F.B. kısa sürede yakalanıp, çıkartıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

‘SARHOŞTUM SIZMIŞIM, HATIRLAMIYORUM’
Samsun 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle bugün ilk kez hakim karşısına çıkan F.B. S.K.’nın kendisine iftira attığını ileri sürerek şöyle dedi:
“Benim, onun ablası olan S.K. ile ilişkim vardı. Arkadaşlarımla alkol alırken telefonla arayıp beni çağırdı. Yanına gidince yurttan kaçtığını ve kalacak yeri olmadığı için benim evimde kalmak istediğini söyledi. Sokaklarda kalmasına gönlüm razı olmadığı için onu eve aldım. 2- 3 tane bira içmiş ve hap almıştım. Ben aldığım hap ve alkol nedeniyle sızmıştım. Sabahleyin kalktığımda S.K.’yı yanımda çıplak olarak yatarken gördüm. 'Hayırdır, yanımda ne işin var?' dedim. Bana akşam ilişkiye girdiğimizi söyledi. Ben kendisiyle ilişkiye girdiğimi hatırlamıyorum.”

Haberin Devamı

Duruşma, eksik evrakların beklenmesi için ertelendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!