Tatlıses'le sorunum yok

Güncelleme Tarihi:

Tatlısesle sorunum yok
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 1998 00:00

İbrahim Tatlıses'le organizatör Hasan Bora arasındaki gerginlikte sular duruluyor. Hasan Bora, ‘‘İbrahim Tatlıses ile hiçbir anlaşmazlığım yok. Olaylar Şule Çatak yüzünden başladı. Ancak silah çekmedim. Ölümle tehdit veya hakarette söz konusu değil’’ dedi. Tatlıses ile arasında sorun olmadığını söyleyen Bora, ‘‘Hatta kalp krizi geçirdiğimde hastane masraflarımı İbrahim Tatlıses ödedi’’ diye konuştu.
Haberin Devamı

Maslak'taki Tatlıses Şirketler Grubu ve Radyo Tatlıses'in basılıp kurşunlanmasıyla ilgisi olmadığını da söyleyen Bora şöyle dedi: ‘‘Ancak, bu saldırıyı, önceki olaylar nedeniyle Tatlıses'e sinirlenen dostlarım veya ortaklarım yaptırdıysa benim bilgim dışında olmuştur.’’

Sorgu sürüyor

Kurşunlama olayının failleri olan Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlı ve yeğeni Hüseyin Tatlı ile diğer adamlarının sorgusu sürüyor. Yapılan araştırmada Ahmet Tatlı hakkında 10 gün kesinleşmiş hapis cezası olduğu belirtildi. Bu arada ‘Tatlıses FM’e ateş açarken güvenlik kamerasına yakalanan saldırganların kimliklerinin henüz belirlenemediği açıklandı.

Baskınlarla ilgim yok

İbrahim Tatlıses'le karşılıklı işyerleri basılan organizatör Hasan Bora, olayların, halkla ilişkiler uzmanı Şule Çatak'ın trransferi yüzünden başladığını doğruladı. Tatlıses'le anlaşmazlığının olmadığını söyleyen Bora, ‘‘Ancak, b askınlarla ilgim yok’’ dedi.

Oğul hapiste

Gözaltında bulunan İbrahim Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlı'nın kesinleşmiş 10 gün hapis cezası olduğu açıklandı.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!