Tatlıses'e şok ifade

Güncelleme Tarihi:

Tatlısese şok ifade
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2013 00:00

İBRAHİM Tatlıses hakkında söylediği ”1 trilyon borcu olan Tatlıses yalan söylüyor” ve “Sen kumara düş, tefeciye düş” sözleri nedeniyle yargılanan yapımcı Erol Köse’nin davasında, 15 yıl Tatlıses’in yanında çalıştığını iddia eden Mevlüt Yılmaz tanık olarak ifade verdi.

Haberin Devamı

Yapımcı Erol Köse, bir ropörtajda, İbrahim Tatlıses’in özel hayatını iyi bildiğini ve kumar bağımlısı olduğunu iddia etti. Tatlıses’in şikâyeti üzerine Erol Köse’ye basın yoluyla hakaret suçlamasıyla dava açıldı.

Erol Köse davada İbrahim Tatlıses’in yanında çalışan Mevlüt Yılmaz’ın tanık olarak dinlenmesini istedi. Bakırköy 2. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen üçüncü duruşmasına katılan ve 1993 yılına kadar da Tatlıses’in yanında çalıştığını anlatan Yılmaz, “15 yıl boyunca Tatlıses ile çalıştım.

O yıllarda bizzat kumar oynadığını görmüştüm” dedi.

Yılmaz ifadesinde Erol Köse’yi de müzik camiasından tanıdığını belirterek şunları söyledi: “1993 yılından önceydi. Tatlıses bana arkadaşı Hüseyin Mucit’in kendisini Nişantaşı’nda ‘Demirlisporlunun yeri’ isimli bir kıraathaneye götürdüğünden bahsetti. Sabah 05.00 sularında Nişantaşı’na yürüme mesafesi yakın olan, benim de içinde kaldığım Hasan Bora’nın ofisine geldi.

Parasını kumara verdiğini, yol parası kalmadığını söyledi. Beşiktaş’a gidecek taksi parası istedi. Bu şekilde o yıllarda bizzat kumar oynadığını görmüştüm.
Daha sonra Hasan Bora İbrahim Tatlises’in menajerliğinden ayrıldığı için görmedim.

Basından takip ediyordum. Kumar oynadığını duyuyordum.

Fakat kumar Türkiye’de yasak olduğu için hangi kumarhanede ne kadar oynadığını bilmiyorum. Ama kumar oynadığına dair duyumlar alıyordum.”          

Haberin Devamı

                                  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!