Tatile giden imam kaza yaptı: 3 ölü

Güncelleme Tarihi:

Tatile giden imam kaza yaptı: 3 ölü
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2010 10:44

SAMSUN’un Çarşamba İlçesi’nde imam İbrahim Baş, yönetimindeki otomobilin direksiyon kontrolünü yitirerek karşı şeride geçti. Otomobilin karşıdan gelen Mustafa Sarılmış yönetimindeki minibüsle çarpıştığı kazada Baş’ın da aralarında bulunduğu 3 kişi öldü, 8 kişi yaralandı.

Kaza bu sabah Çarşamba ilçe girişinde meydana geldi. Bursa’da görev yapan ve memleketleri Ordu’nun Kumru İlçesi’ne giden İbrahim Baş (41), yönetimindeki 16 KR 1098 plakalı otomobilin direksiyon kontrolünü iddiaya göre aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu yitirdi. Baş yönetimindeki araç, orta refüje çarpıp karşı şeride geçerek Samsun yönüne gelen Mustafa Sarılmış (57) yönetimindeki 52 EK 668 plakalı minibüs ile çarpıştı. Kazada İbrahim Baş ile Hatice İri (36) ve oğlu Abdullah (6) olay yerinde yaşamını yitirdi. Aynı otomobilde bulunan ve yine Bursa’da imam olan Mehmet İri (40), Ayşegül İri (1) ile birlikte minübüste bulunan Mustafa Sarılmış (53), Sema Sarılmış (40), Mehmet Sarılmış (33), Osman Turgu (17), Tuğba Turgu (20) ve Rafiye Sarılmış (45) yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Çarşamba Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

İbrahim Baş ve Mehmet İri’nin memleketleri Ordu’nun Kumru İlçesi Eskiköy beldesine gittikleri öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!