Tatil planından aile faciasına

Güncelleme Tarihi:

Tatil planından aile faciasına
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2013 01:08

Tartıştığı karısı Vedat Taç annesinin evine gidince Yusuf Taç sürpriz tatil planladı. Kayınvalidesinin evinde planını anlatırken şizofreni hastası kayınbiraderi tarafından öldürüldü. Acı haberi alan ağabey kaza yaptı; o da öldü.

Haberin Devamı

HATAY’ın Harbiye beldesinde Vedat Taç (32), kendini tatile götürmeyen inşaatçı eşi Yusuf Taç (42) ile tartışıp evi terk etti. Genç kadın 3 çocuğunu da yanına alarak aynı beldedeki Esentepe Mahallesi’nde oturan annesinin evine gitti. Bunun üzerine arkadaşlarının da tavsiyesiyle Yusuf Taç, eşi ve çocuklarıyla 10 günlük tatil için plan yaptı, otomobiline otoyol geçişi için HGS kartı aldı. Ardından kayınvalidesinin evine giden Yusuf Taç, eşiyle görüşüp tatil planını anlatmaya başladı. Bu sırada şizofren olan kayınbiraderi İsmail Boşine (26), av tüfeğini alarak Yusuf Taç’a ateş etti. Yusuf Taç, vücuduna isabet eden saçmalarla yaşamını yitirdi.

HABERİ DUYUNCA KAZA YAPTI

Yusuf Taç’ın ağabeyi Ferit Taç (47), olayı öğrenince otomobiliyle kardeşinin vurulduğu eve gelirken yolda traktöre çarptı. Ferit Taç demir yığınına dönen otomobilinde can verdi. Birisi kayınbiraderi tarafından silahla diğeri de kazada ölen Yusuf ve Ferit Taç kardeşler, Harbiye Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cinayet suçlamasıyla gözaltına alınan İsmail Boşine tutuklandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!