Taşınabilir sinema keyfi

Güncelleme Tarihi:

Taşınabilir sinema keyfi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2007 10:41

Epson, yeni nesil projektör modellerinin özelliklerini ev kullanıcılarının ihtiyaçlarına göre geliştirerek, dev ekranı iş ortamından eve taşıyor.

Haberin Devamı

Avrupa, Orta DoÄŸu, Afrika pazarında son 6 yılın en çok satan projektör markası olan Epson,ÂTürkiye pazarına sunduÄŸu yeni projektörleri ileÂevde sinema keyfini yaÅŸatıyor. Yüksek görüntü kalitesi, kullanım kolaylığı son teknolojiyi bir araya getirdiÄŸi projektörlerle, sinema ve oyun tutkunları için geliÅŸtirdiÄŸi ev sineması özellikli dev ekranlı projektörlerle, dünyada yükselen bir trendin öncülüğünü yapıyor.

Ev Eğlence Merkezi  niteliği taşıyan yeni projektörleri ile ister evinizde, ister tatilde, isterseniz iş yerinizde favori filmlerinizi, spor etkinliklerini dev bir ekrandan izleyebilir, video oyunlarını oynayabilirsiniz. Sinemanın heyecanını ev konforunda yaşatan bu projektörleri, yüksek çözünürlükte ve büyük ekranı ile kullanıcısına dar bir alanda ve yakın mesafede izleme imkanı veriyor.

Haberin Devamı

Evden işe taşınabiliyor

LCD teknolojisinin dünyadaki en büyük üreticisi olan firma, projektör modellerinin özelliklerini ev kullanıcısının ihtiyaçlarına göre geliÅŸtirerek, dev ekranı iÅŸ ortamından eve taşıyor. Firmanın ev için ürettiÄŸi projektörler, 10 yaşın üstündeki herkes tarafından kolayca kullanabiliyor. HD Ready ya da Full HD olarak üretilen ve 50.000:1'e varan kontrast deÄŸerine sahip olan ve bazı modellerde üzerinde entegre DVD player ve hoparlör bulunanÂev sineması projektörleri 600 Euro+kdv'den baÅŸlayan fiyatlar ile  Türk tüketicilerin beÄŸenisine sunuluyor.ÂEpson'ın yeni ev sinema projektörleri; EMP-TWD-10, EMP-DM1, EMP TW2000 evde sinema keyfini en üst düzeye çıkarıyor.   

Kolay kurulum, büyük esneklik

Epson EMP-TWD10 projektörü, kullanıcısına Epson'ın ünlü 3LCD projektör deneyimini, geliÅŸmiÅŸ DVD özelliklerini ve ÅŸaşırtıcı ses performansını bir arada sunuyor. Bu sistem ile büyük ekranda film seyretmek, video oyunları oynamak ve spor karşılaÅŸmalarının tadını çıkartmak isteyenler için ideal seçenekler sunuyor. Entegre USB arabirimi, TWD10'u, pazardaki en geliÅŸmiÅŸ eÄŸlence merkezi haline getiriyor. Ãœrünün, kolay kurulum, büyük esneklik ve taşınabilirlik özelliklerine sahip olması da dikkati çekiyor. Saklamak için kolayca katlanabilen  ürün, 203 cm'lik geniÅŸ sinema ekranı ile kullanıcısına eksiksiz keyif sunuyor. 152 cm'lik görüntüyü 1.5 metreden daha kısa mesafeden elde edilebilen bu projektör, evinÂher yerinde kullanılabiliyor.

Haberin Devamı

Aydınlık ve karanlık ortama göre ayarlanabiliyor

DVD ve video oyunları keyfini dev ekranda çıkarmak isteyenlerin süper mobil arkadaşı olan Epson EMP-DM1, yüksek kaliteli görüntü ve stereo sesi bir arada sunuyor. Film seyretmek için yapılması gereken tek şey, cihaz fişinin prize takılması ve DVD'nin projektöre yerleştirilmesi. Epson EMP-DM1, HD uyumu ile (480p çözünürlük), bilgisayara, oyun konsoluna, dijital kameraya veya USB bellek saklama cihazına kolayca bağlanabiliyor.

Pratik entegre sapıyla, odadan odaya kolayca taşınabilen bu projektör, 3,8 kg. ağırlığı ve şık taşıma çantası sayesinde gerek tatiller gerekse hafta sonlarında da kullanıcısının en iyi arkadaşı. Dört farklı renk moduna sahip olan EMP-DM1'in, salon modu aydınlık ortamlarda, sinema modu ise karanlık ortamlarda en iyi kaliteyi sağlıyor. Projektöre yeni entegre edilen oyun modu, video oyun konsolu ile EMP DM1 arasında en yüksek aktarım hızını sağlıyor. Böylece, oyuncular her zaman aksiyonun içinde kalıyor.

Haberin Devamı

Epson'ın, tam yüksek tanımlı 1080p 3LCD projektörü "EMP-TW2000", yeni sınırları aşıyor. Epson'ın ISF belgesi standardıyla donatılmış olan bu projektörü, gündüz ve gece izleme için ayarlanabiliyor. C2 Fine teknolojisiyle canlı, net ve keskin görüntüler, ve gerçek siyah renk sağlayan bu projektör, güçlü 2.1x yaklaştırmalı fujinon merceğinin yanı sıra 50.000:1 kontrast oranıyla da, büyük ekran ile küçük alanlarda şaşırtıcı bir izleme kalitesi sunuyor. Epson Sinema Filtresiyle, odadaki ışıklandırma koşullarına göre farklı izleme modları seçilebiliyor.

Çevreci projektör

Çevreci özellikleriyle öne çıkan Epson projektorleri, %100 geri dönüşümlü materyallerden üretiliyor ve % 97.6 geri kazanım saÄŸlıyor. Dağıtımın merkezileÅŸtirilmesi sayesinde, daha az dağıtım ve daha az karbon emisyonu saÄŸlanıyor.ÂProjektörlerde daha az parça ve daha az boya astarı kullanılması, geri dönüşüme yardım ediyor. Kablosuz projeksyon teknolojisinde rakipsiz olan Epson, bu özelliÄŸi ile de kullanıcısına kablolardan uzak sadeleÅŸtirilmiÅŸ ürünler sunuyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!