Tarkan'ın Antalya kaçamağı

Güncelleme Tarihi:

Tarkanın Antalya kaçamağı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2001 01:52

Tarkan, Ege ve Akdeniz konserlerinden önce küçük bir tatil yapmaya karar verdi. Antalya Göynük'te kalan Tarkan, foto muhabirleri ve kameramanlarla köşe kapmaca oynadı. Tarkan'ı görüntülemeyi başaran muhabirlerin filmlerine el konuldu.

Ege ve Akdeniz'de konserlere hazırlanan Tarkan, gizlice geldiği Antalya'da tatil yapıyor. Fulya Eyilik'in davetiyle 4 gün önce Antalya'ya gelen ünlü sanatçı Eyilik Ailesi'ne ait Göynük'teki Royal Resort Hotel'de kalıyor. Otele tüm giriş çıkışlar kontrol altına alınırken, Tarkan'ı uzaktan görüntülemeye çalışan bazı foto muhabiri ve kameramanların kaset ve filmlerine el konuldu. Gününün büyük bölümünü otelin plajında geçiren ünlü sanatçı, beraberindekilerle bol bol güneşlenip yüzüyor.

Otelde kalan yerli ve yabancı turistlerin büyük ilgisini çeken Tarkan, hayranlarının hatıra fotoğrafı çektirme tekliflerini de geri çevirmiyor. Özellikle küçük çocuklarla yakından ilgilenen sanatçı, plajda karşılaştığı bebekleri kucağına alıp seviyor. Tarkan'ın Antalya'da kaç gün kalacağı konusunda herhangi bir açıklama yapılmadı. Pop müziğinin starı 16 Ağustos'ta Çeşme'de, 18 Ağustos'ta Bodrum Gümbet'te, 20 Ağustos'ta Marmaris'te, 22 Ağustos'ta da Antalya Aspendos'ta birer konser verecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!