Tarkan'ın ağabeyinin hayati tehlikesi var

Güncelleme Tarihi:

Tarkanın ağabeyinin hayati tehlikesi var
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2006 14:10

Tarkan'ın ağabeyinin, 'deşifre olduğu için Afganistan'da hayati tehlikesi olduğu' açıklandı.

Haberin Devamı

Şarkıcı Tarkan'ın ağabeyi Hakan Tevetoğlu'nun eşi Birsel Tevetoğlu, bir süredir kendisinden haber alınamadığı öne sürülen eşinin “kayıp olmadığını, sadece Afganistan dışına çıktığını” bildirdi.

Birsel Tevetoğlu, yaptığı açıklamada, kendisinden haber alınamadığı belirtilen eşi Hakan Tevetoğlu ile telefonla görüştüğünü ifade ederek, “Kendisi şu an Afganistan'ın dışına çıktı. Zannediyorum ya Pakistan veya Özbekistan'da. Kaybolduğu gibi bir şey yok. Dışarıya çıktığı için bir gün ulaşamadılar telefonla. İşle ilgili görüşmesi vardı. Bir gün ulaşamadılar ve telefonunda problem olduğundan dolayı haber veremedi” dedi.

Hakan Tevetoğlu'nun ertesi gün kendisini telefonla arayarak, durumunu haber verdiğini dile getiren Birsel Tevetoğlu, gereken kişilere de “bir problem olmadığını, eşinin sadece ülke dışına çıkması gerektiğini” bildirdiğini anlattı.

Haberin Devamı

Birsel Tevetoğlu, eşinin işle ilgili hiçbir probleminin olmadığını vurgulayarak, Afganistan'da iş yapacakları Hamit Zaher'e, “Hakan ile görüştüm, merak edilecek bir şey yok. 2-3 gün içerisinde Afganistan'a gelecek” dediğini aktardı.

“ZAHER İLE ORTAKLIK, BİR BORÇ SÖZ KONUSU DEĞİL”

Tevetoğlu, “Öyleydi durum. Ama çıkan haberlerden dolayı öyle bir durum söz konusu değil artık. Zaher, 'kayıp haberleri vereceğim' dedi. 'Kayıp diye bir olay yok, benimle görüşüyor, problem yok' dedim. Ama inatla, neydi amacı çözemedim ama, böyle bir haber yapılması gerektiğini düşündü” diye konuştu.

Hamit Zaher ile eşi arasında önemli bir problem olduğunu sanmadığını dile getiren Birsel Tevetoğlu, şunları söyledi:

“Bu insanla herhangi bir ortaklık, bir borç da söz konusu değil. Hamit Bey ile hiçbir resmi ortaklığı yok. Birlikte iş yapmayı düşünüyorlardı. Ama iş alındığı zaman bu resmiyete dökülür. Yeni bir iş alma aşamasındaydılar, sadece o pozisyondayken Hakan başka bir iş görüşmesi için başka bir yere gitti. Zaher, kendisiyle ilgili problemlerden dolayı kayıp diye haber vermiş olabilir. Çünkü kendisinin birtakım yerlere borcu var.”

“AFGANİSTAN'A GİREMİYOR, TÜRKİYE'YE DE DÖNMEYECEK”

Birsel Tevetoğlu, eşinin şu anda nerede olduğuna ilişkin soruyu da şöyle cevaplandırdı:

Haberin Devamı

“Hakan Türkiye'ye döneceğini söylemedi, ama Afganistan'a şu pozisyonda giremiyor. Bu insanın 4 milyon dolarlık orada bir işi vardı. Bu yapılan haberden dolayı hayati tehlikesi var şu anda.

Nedir hayati tehlikesi? Afganistan'da kimliği saklanıyordu bu insanın. Şu anda Tarkan'ın ağabeyi olan Hakan Tevetoğlu'nun orada olduğu bildirildi. Ülke zaten güvenli değil. Kaçırılma olayları sürekli yaşanıyor. Kimliği ortaya çıktı.

"HAYATİ TEHLİKESİ VAR"

Şu anda giremez ülkeye çünkü hayati tehlikesi var bence. Kendisi de bunu söyledi. Hangi ülkede olduğunu bana söyledi ama bunu açıklamak istemiyorum. Çünkü isminden dolayı ben tedirginim. Hakan Türkiye'ye gelmeyecek, onu biliyorum. İşleri var. İşlerini yapması gerekiyor yurt dışında. Benim de yanına gitmeme şu anda gerek yok. Birçok ülkede onun güvenebileceği insanlar, arkadaşları, tanıdıkları var, iş yaptığı dostları var. Onların yanında. Bu olay neticelenmeden, kesinleşmeden Afganistan'a giremeyecek. Bu da inanılmaz derecede maddi kayba yol açtı.”

Haberin Devamı

Birsel Tevetoğlu, “Hakan Bey ile telefonla görüşebilir miyiz?” yönündeki soruya ise “Şu anda mümkün değil. Kendi telefonu yok, hattı yok, dışarıdan kulübeden arayabiliyor beni ancak. Ama zannediyorum yarın bir hat elde edecek” yanıtını verdi.

Afganistan'ın başkenti Kabil'de faaliyet gösteren “Sistema” adlı inşaat şirketinin ortağı olduğunu ifade eden Hamit Zaher, firmanın çoğunluk hissesine sahip Hakan Tevetoğlu'nun 23 Aralık Cumartesi akşamı iş yerinden ayrıldığını ve aradan geçen sürede kendisinden haber alınamadığını öne sürmüştü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!