Tarkan, klibi neden Özpetek'e çektirdi

Güncelleme Tarihi:

Tarkan, klibi neden Özpeteke çektirdi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 12, 2001 02:07

İlk klibi ‘‘Kuzu Kuzu’’yu Metin Arolat'a çektiren Tarkan'ın ikinci klibinde niçin Ferzan Özpetek'le çalıştığı merak konusu oldu. Tarkan'ın, Arolat'a kırgın olduğu için böyle bir değişiklik yaptığı ortaya çıktı. Kırgınlığın nedeni ise Arolat'ın bir röportajında, ‘‘Tarkan samimi değil’’ demesi...

Yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen, klip çalışmalarında dahi birlikte çalışan Tarkan'la Metin Arolat arasına kara kedi girdi. Tarkan, daha önce olduğu gibi bu albümünde de Metin Arolat'a klip çektirmişti. Ancak Arolat yönetiminde ‘‘Kuzu Kuzu’’ isimli şarkısına klip çeken Tarkan, ‘‘Hüp’’ şarkısının klip çalışmasında Ferzan Özpetek'i tercih etti.

Yönetmen değişikliği, kimilerine göre sıradan bir olay olsa da işin aslı öyle değil. Arolat'la, Tarkan bir süredir konuşmuyorlar. İki ünlü arasındaki ilk soğukluk, Metin Arolat'ın bir dergiye yaptığı ‘‘Tarkan samimi değil’’ açıklamasıyla başladı. Bu açıklamanın üzerinden çok geçmeden Gani Müjde'nin programına çıkan Arolat'ın ‘‘Neden ben Tarkan'a benzetiliyorum. Beste yapan benim, klip çeken benim. Tarkan bana benzetilsin’’ demesi, havanın daha da gerginleşmesine neden oldu.

Metin Arolat'la bağlarını koparan, ünlü şarkıcıyla görüşmeme kararı alan Tarkan, yeni klibi için alternatif arayışlarına girdi ve Ferzan Özpetek'le bağlantıya geçti. Konu hakkında fazla konuşmak istemeyen Arolat, ‘‘120 bin dolara malolmuş bir klip var karşımızda. Bu Michael Jackson klibi demek. Ama ben bunu göremedim’’ demekle yetindi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!