Tanrıkulu: 'Beyaz Toros'tan beni Kasırga kurtardı

Güncelleme Tarihi:

Tanrıkulu: Beyaz Torostan beni Kasırga kurtardı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2015 17:17

Güneydoğu’da bir dönem korku ile anılan Beyaz Toros’larla ilgili CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu CNN Türk canlı yayınında çok çarpıcı bir anısını paylaştı.

Haberin Devamı

CNN Türk'te ekrana gelen Ahu Özyurt'un sunduğu 10’dan Sonrası programına katılan Tanrıkulu, 1994’te kendisinin de bir beyaz torosa bindirilmekten sürpriz bir isim tarafından kurtarıldığını söyledi.

Tanrıkulu o geceyi şöyle anlattı:  “Ben o dönem Diyarbakır Barosu Genel Sekreteriydim. Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Sayın Fahri Kasırga’ya buradan teşekkür ediyorum. O dönemde o da Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısıydı. Beni Beyaz Toros’tan kendisi kurtardı. Evimin önünde bekliyordu. İnecektim taksiden alıp götüreceklerdi. Evin iki girişi vardı ben hep girdiğim yerden girmedim. O kapıdan girsem götürecekler. Ben de aradım Fahri Bey’i. O zaman cep telefonu yok tabii. Lojmanın önündeki nöbetçi kulübesinden bağlattım. Plaka numarasını verdim. 15- 20 dakika sonra beni aradı. ‘Sakın kimseye kapıyı açma’, plaka sahte dedi. Herkesin bunlarla ilgili bir anısı var. Sayın Başbakan nasıl bunu hatırlatır, inanmakta zorlandık”

BAKMADAN GEÇME!