Tanker kazası: 2 ölü

Güncelleme Tarihi:

Tanker kazası: 2 ölü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2010 09:24

Kızılcahamam'da, çarpışan 2 yakıt tankeri patladı. Patlamada, 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle ortalık cehenneme dönerken çıkan yangın uzun süren uğraşların ardından söndürüldü.

Haberin Devamı

ORTALIK CEHENNEME DÖNDÜ / FOTO GALERİ

İstanbul'dan Ankara istikametine giden tankere, bir başka tanker, D-750 karayolu Kızılcahamam-Akyarma bölgesinde seyir halindeyken çarptı.

Kaza nedeniyle meydana gelen patlama sonucu, 2 kişi yanarak öldü, 51 DL 793 plakalı tankerin sürücüsü Mehmet Tan yaralandı.

Kontrol altına alınan yangını uzun süren çalışmaların ardından söndürülürken, yangın nedeniyle D-750 karayolunun İstanbul ve Ankara istikametleri ulaşıma kapatıldı.

Bu arada, patlama sonucu karayolu çevresindeki ağaçlık alan da zarar gördü. Ağaçlık alandaki yangın büyümeden söndürüldü.

KİMLİKLER BELİRLENDİ

Kazada yanarak ölenlerin, 63 FF 381 plakalı tankerin sürücüsü Serdar  Ercan (35) ile kardeşi Nihat Ercan (26) olduğu belirlendi.

Serdar Ercan ile Nihat Ercan'ın cesetleri Ankara Adli Tıp Kurumu Morguna  kaldırıldı. Yaralanan Mehmet Tan ise hastanede tedavi altına alındı.
Olay yerine gelen Kızılcahamam Kaymakamı Bilal Çelik ile Cumhuriyet  Başsavcısı Mehmet Kaya incelemelerde bulundu.

İstanbul ve Ankara istikametine kapanan D-750 Karayolunda temizlik  çalışmaları sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!